Barion Pixel nuuvella

A. E. Noble

1 rajongó


Történetek

Tükör
A történet alkalmasint elgondolkodtató, megmosolyogtató vagy éppen izgalmas epizódok felelevenitésével repít vissza néhány percre a múltba. Az anya-gyermek közötti láthatatlan kötelék szórakoztató, indirekt módon történő megjelenítése.
szépirodalom   10 perc olvasás
Házirend
A gyermeki komiszság és csínytevés természetébe pillanthatunk be egy érzékletesen képeis módon bemutatott jelenten keresztül.
szépirodalom   4 perc olvasás
"Köszönet"
Az előítéletek racionalitástól elszakadó kialakulásáról, egészen annak következményéig enged bepillantást a novella. Vajon mi kell ahhoz, hogy meg tudjunk állni a józanság talaján?
szépirodalom   5 perc olvasás
Gyökereink
Az emberi viszonyok időbeli változásának természetébe enged bepillantást a történet. Indirekt módon kerülnek fókuszba olyan emberi értékek, melyeket legtöbbünk átélni - sőt - megélni vágyakozik.
szépirodalom   8 perc olvasás
Honvágy
A honvágy érzését nehéz elmagarázni. Akkor ismerjük meg igazán, amikor átéljük. Ennek az érzésnek, a körülmények egyetlen pillanatnyi összjátéka következtében történő önkéntelen előtöréséről, átéléséről szól a rövid történet; melyet olvasva talán azokat is megérinti, akik még sosem tapasztalták, és
szépirodalom   3 perc olvasás
Az érem három oldala
Rövid társadalomkritika. Három hétköznapi pillanatban megelevenednek az emberi elégedetlenség különböző fokozatai.
szatíra   3 perc olvasás

A. E. Noble

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben