Barion Pixel nuuvella

A. M. Summer

A. M. Summer Hajdúnánáson született 1980-ban. A kisváros kulturális életét figyelemmel kísérte, és a gimnázium énekkarának 8 évig oszlopos tagja volt. 1999-ben Budapestre költözött, és az ELTE Tanítóképző Főiskolai Karán szerzett diplomát. Az irodalom mindig is élete része volt, de első verse 2010-ben került papírra. Az igazi áttörést a 2019-es év hozta meg számára, amikor már a novella- és a regényírásba is belekezdett. Első novelláját egy pályázat keretében az Algyői könyvtár által kiadott Antológiában (Jelek 2020) is publikálták, de azóta már az antológiák száma 10 felett van.


A. M. Summer Hajdúnánáson született 1980-ban. A kisváros kulturális életét figyelemmel kísérte, és a gimnázium énekkarának 8 évig oszlopos tagja volt. 1999-ben Budapestre költözött, és az ELTE Tanítók... tovább olvasom


A. M. Summer ajánlásai

Lovass Adél
Orgazmus 1 tételben
Erdős Sándor
Fájó gyönyör
Szerelmes versek - 1.
Horogra akadva

Egy lány rájön, hogy nem a négy fal között zajlik az élet.

romantikus
4 perc olvasás
1 0 0
Csendháborítás

Három jóbarát a jól megérdemelt vakációját tölti a Balaton partján.

humor
4 perc olvasás
0 0 0
A baskai templom

vers
1 perc olvasás
0 0 0
A szeretet hídja

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Kutya bajom

vers
1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni A. M. Summer nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!