Barion Pixel nuuvella

Adam G. Bradbury

Az írás számomra a legjobb kifejezési forma, gondolataim átadására az olvasó felé. Ha valakit ki tudok szakítani akár csak egy rövid időre a hétköznapokból, az számomra már győzelem. Mivel sok minden érdekel, így az írásaim is sok féle témát ölelnek fel.


Az írás számomra a legjobb kifejezési forma, gondolataim átadására az olvasó felé. Ha valakit ki tudok szakítani akár csak egy rövid időre a hétköznapokból, az számomra már győzelem. Mivel sok minden ... tovább olvasom

Prológus
Harcosok és Dinasztiák - Lángoló királyság - 1.

Fordulatokkal teli, komplex fantasy történet, tele ármánnyal, kegyetlenséggel és önös érdekkel.

15 perc olvasás
1 1 0
Az Áldozat

Vajon mire gondolhat egy kisgyerek, mikor szüleitől megfosztva, magára utalva kell szembenéznie a halállal?

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Adam G. Bradbury nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!