Barion Pixel nuuvella

akedvessegingyenvan

Blogger
#akedvességingyenvan
#vannakmégjóemberek
#alelkiegészségszámít
#lelkibetegségek
#szemeteljkevesebbet
#megmentjükaFöldetmertaFöldissegítnekünk


Blogger
#akedvességingyenvan
#vannakmégjóemberek
#alelkiegészségszámít
#lelkibetegségek
#szemeteljkevesebbet
#megmentjükaFöldetmertaFöldissegítnekünk

Megosztani minden sikert a közösségi oldalakon?

Ma már szinte szokássá vált, hogy nagyobb életeseményeinket, sikereinket megosztjuk az egyes közösségi oldalakon. Azonban milyen hatással van ez ránk és embertársainkra? A véleményem a cikkben olvasható.

3 perc olvasás
0 0 0
A férfiak és a menstruáció

Vajon mit gondolnak a férfiak a menstruációról? Milyen is vele a kapcsolatuk? Milyen érzéseket vált ki belőlük?

3 perc olvasás
0 0 0
A kezdetek kezdete
Felsőoktatási valóság - 1.

Sokak számára az egyetemi élet egyfajta álomvilág. Ha egy szóval kellene jellemeznem tán azt mondanám inkább: szabad. Mégis ott a rengeteg zárójel mögötte. Pontosan ezekre szeretnék rámutatni ebben a cikkben, ami egyben egy sorozat kezdete is.

3 perc olvasás
0 0 0
Boldog évek az egyetemen
Felsőoktatási valóság - 2.

Sokak számára az egyetemi élet egyfajta álomvilág. Ha egy szóval kellene jellemeznem tán azt mondanám inkább: szabad. Mégis ott a rengeteg zárójel mögötte. Pontosan ezekre szeretnék rámutatni ebben a cikkben, ami egyben egy sorozat második része is.

3 perc olvasás
0 0 0
Fájdalom a magánórák és az oktatás birodalmában

A magánórák nem olcsóak és bármibe is kezd az ember, legyen az sport vagy épp nyelvtanulás költségekkel kell számolnia. Azonban, ha valaki belekezd valami ilyenbe biztosan szeretné vagy legalábbis szüksége van rá, így egy biztos: megéri.

5 perc olvasás
0 0 0
Orvostól orvosig, avagy reményből a reménytelenségbe
Felsőoktatási valóság - 3.

Sokak számára az egyetemi élet egyfajta álomvilág. Ha egy szóval kellene jellemeznem tán azt mondanám inkább: szabad. Mégis ott a rengeteg zárójel mögötte. Pontosan ezekre szeretnék rámutatni ebben a cikkben, ami egyben egy sorozat harmadik része is.

3 perc olvasás
1 0 0
Hogyan tehet tönkre az egyetem
Felsőoktatási valóság - 4.

Sokak számára az egyetemi élet egyfajta álomvilág. Ha egy szóval kellene jellemeznem tán azt mondanám inkább: szabad. Mégis ott a rengeteg zárójel mögötte. Pontosan ezekre szeretnék rámutatni ebben a cikkben, ami egyben egy sorozat negyedik része is.

3 perc olvasás
2 0 0
Emberség az oktatókban? Csoda vagy valóság?
Felsőoktatási valóság - 5.

Sokak számára az egyetemi élet egyfajta álomvilág. Ha egy szóval kellene jellemeznem tán azt mondanám inkább: szabad. Mégis ott a rengeteg zárójel mögötte. Pontosan ezekre szeretnék rámutatni ebben a cikkben, ami egyben egy sorozat ötödik része is.

2 perc olvasás
0 0 0
Egy depressziós ember gondolataiból

Mit élnek át a depressziós emberek? Milyenek a legmélyebb érzéseik? Miként gondolnak szeretteikre? A cikkből kiderül.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni akedvessegingyenvan nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!