Barion Pixel nuuvella

A kérdés- és választudományokról – a medvészeti megközelítés

A medvészeti terminológia szerint a kérdés nehézségi fokát a kérdésre fordított energia határozza meg, amely azonos a megkérdezettre irányuló figyelem mennyiségével, és ha a megkérdezett ugyanekkora energiát, azaz figyelmet szentel a válasznak, illetve a kérdezőnek, kommunikáció keletkezik. Könnyű kérdések esetében ezt csevegésnek nevezzük, tekintetbe véve a fogalmazásra, illetve a figyelemre fordított energia csekély mennyiségét, közepesen nehéz, vagy annál nehezebb kérdések feltevése esetén úgynevezett beszélgetés jöhet létre. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd András László 29 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

András László

A kérdés- és választudományokról – a medvészeti megközelítés

Rövid leírás / Beharangozó

A medvészeti terminológia szerint a kérdés nehézségi fokát a kérdésre fordított energia határozza meg, amely azonos a megkérdezettre irányuló figyelem mennyiségéve

Rövid összefoglaló

A sorozat befejező része, melyből kiderül, mi a medvészek álláspontja a kérdésekkel és a válaszokkal kapcsolatban.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni András László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!