Barion Pixel nuuvella

NAPI ELLENSÉG

Első alkalommal jelentkezünk Napi Ellenség rovatunkkal, mert úgy látjuk, csak ezzel tudunk véget vetni a parttalan gyűlöletnek. Elszomorító, hogy vannak, akik gyűlölnének szívesen, csak éppen nem tudják, kit vagy mit. Segítünk! A helyesen megválasztott ellenségkép a legnagyobb közösség- és jellemformáló erő. Kár lenne erről lemondani, és hagyni, hogy veszendőbe menjen ez a rengeteg energia.

Mai ellenségünk: a fácán. A fácán gonosz madár. El kell pusztítani. Már őseink - az ősmagyarok - is pusztították a fácánokat, de sajnos még mindig van belőlük a Kárpát-medencében, és talán más medencékben is, de ezekről sajnos nincs információnk. Meg le is szarunk mindent, ami más medencékben történik. Egy komolyan vehető medence van, és az a Kárpát.
A fácán gonosz madár. Ő a mai ellenségünk.

Tetszett a történet?

2 1

Regisztrálj és olvasd András László 29 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

humor

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

A helyesen megválasztott ellenségkép a legnagyobb közösség- és jellemformáló erő.

Rövid összefoglaló

Mai ellenségünk: a fácán

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni András László nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!