Barion Pixel nuuvella

András Róbert

András Róbertként regisztráltam magam 1965-ben ezen a világon. Jó tíz éve
gyermekotthonos tanítványaim, a Bufurc becenevet ragasztották rám.
Alkoholszenvedélyem, és a rumos balhék helyett a kilenc év absztinenciám alatt, találtam más gyógyító hatáshatú örömforrásokat, a pusztító szenvedély ellenében.
Egyik ilyen az írás. Történeteim egész életem ölelik át, megfűszerezve egyfajta Bufurcos humorral, öniróniával, őszintén felvállalva, gyengeségeim is. A facebook-on, és egy helyi médiában megjelent írásaim által kiváltott reakciók, inspiráltak a további történetek megírására. Büszke vagyok magamra, hogy sok év után le tudtam tenni a poharat, és határozottan állítom, hogy jobb lett az életem, teljesen másképp látom a világot józanul. Céljaim lettek, amikért megteszek mindent, hogy meg is valósítsam. Nagyon nehéz dolog abbahagyni egy káros szenvedélyt, és életünk végéig dolgozni kell a józanság megtartásán, de istenemre mondom, hogy MEGÉRI.
Szeretettel: Bufurc bácsi


Eddigi megjelenések

1. könyv: Bufurc bácsi meséi
2. könyv: Bufurc a halkohlista, avagy az alkoholizmustól a horgásszenvedélyig


András Róbertként regisztráltam magam 1965-ben ezen a világon. Jó tíz éve
gyermekotthonos tanítványaim, a Bufurc becenevet ragasztották rám.
Alkoholszenvedélyem, és a rumos balhék helyett a kilenc é... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

1. könyv: Bufurc bácsi meséi
2. könyv: Bufurc a halkohlista, avagy az alkoholizmustól a horgásszenvedélyig

Kis Bufurc és a jó barátok
Gyerekkor - 2.

Mindig irigykedtem Csikasz barátom szüleire, mert azok sokkal engedékenyebbek, és megértőbbek voltak.

3 perc olvasás
1 0 0
Nyaralás a Messzimamánál

Gyerekkorom legnagyobb élményei közé tartozott messzimamámál a szállásokon nyaralni. Szerettem az állatokat természetet, és a vizeket. Itt minden adott volt a boldogsághoz.

2 perc olvasás
1 0 0
Éjszakám a rehabon
Kórházi történetek - 2.

Kiszakadtam a komfortzónámból három hétre. Otthon is nehezen alszom, amióta nem iszom az altató portoricóit, nem hogy idegenben, egy röfögő horkolást hallgatva.

2 perc olvasás
0 0 0
Bufurc bácsi Harkányban
Kórházi történetek - 1.

Egy hónappal a harkányi kezelés előtt már pakoltam az utazótáskáimat, a három hetes ott tartózkodásra. Ez volt a leghosszabb távollét az otthonomtól, és eléggé be voltam parázva tőle.

5 perc olvasás
0 0 0
Tolvaj tempó
Bufurc bácsi visszaesései - 4.

A portoricói rum csodákra képes! A gátlások, a Tíz parancsolat, a felettes én már a múltté. Mindet szabad, amit tilos, de egyszer kijózanodunk. Akkor kezd majd főni a fejünk.

4 perc olvasás
1 0 0
A mi családunkban ez nem vót divat
Bufurc bácsi visszaesései - 4.

Alkoholbetegség, hozzávalók: 1. fél adag, genetikai hajlam, 2. egy csipetnyi gyerekkori trauma, 3. ízlés szerint szocializálódási folyamat.

4 perc olvasás
1 1 0
Bufurc bácsi a zártosztályon
Bufurc bácsi visszaesései - 3.

Az emberek többsége előítélettel néz ránk, mert kevesen tudják, vagy éppen csak nem akarják elhinni, hogy ez a szenvedély egy akaratunkon kívül álló dolog, ez egy betegség.

6 perc olvasás
0 0 0
Bufurc bácsi új kabriója
Bufurc bácsi visszaesései - 2.

az emberek többsége előítélettel néz ránk, mert kevesen tudják, vagy éppen csak nem akarják elhinni, hogy ez a szenvedély egy akaratunkon kívül álló dolog, ez egy betegség.

5 perc olvasás
0 0 0
Bufurc bácsi a Bányai diszkóban
Bufurc bácsi visszaesései - 1.

Sok-sok visszesés után jut el egy szenvedélybeteg abba a krízishelyzetbe, hogy a rumos poharat.

6 perc olvasás
4 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni András Róbert nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!