Barion Pixel nuuvella

Andrási Adél

A nevem Andrási Adél. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy kis településén születtem és nőttem fel. Azóta sem élek túl messze a szülőfalumtól, viszont elkezdtem felfedezni magamnak a világot.

Gyerekkoromban képes voltam egy órával korábban ébredni, hogy készülődés előtt legyen még időm olvasni, és én voltam az is, aki a dugig tömött iskolatáskába beszuszakolta az aktuális olvasmányát is, olyan elviselhetetlen volt a gondolat, hogy otthon maradjon a hőn áhított könyv, és ne tudjam a szünetekben olvasni. Én voltam az a lány, akinek az arcát nem sokan ismerték az iskolában, mert az esetek nagy részében ki se látszottam a könyv mögül.

Valahogy így kezdődött, ennek ellenére mégsem fordult meg a fejemben, hogy saját történetek szövésébe kezdjek. Aztán az élet másként döntött. Egy szép napon az írás berobbant az életembe, és jó alaposan fel is forgatta azt. Ezt egyébként azóta is minden áldott nap megköszönöm neki!

Eddig nyolc könyvem jelent meg (álnéven), most pedig elérkezett az idő, hogy saját néven is íróvá váljak.


A nevem Andrási Adél. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy kis településén születtem és nőttem fel. Azóta sem élek túl messze a szülőfalumtól, viszont elkezdtem felfedezni magamnak a világot.

Gyerekko... tovább olvasom


Andrási Adél ajánlásai

M. Baranyai Anikó
"Író leszek" - kiáltott fel...
Gondoltam egyet - 3.
M. Baranyai Anikó
Amit megálmodtam...
Gondoltam egyet - 2.
M. Baranyai Anikó
Gondoltam egyet...
Gondoltam egyet - 1.
Marie M
Ma jött egy hívás…
Megmondtam - 3.
Marie M
Egy másik életben…
Piri magasra tekint
A falu rongya - 3.

Az aratóbál az év legjobban várt eseménye. Sok legény ezen az ünnepen nyilvánítja ki udvarlási szándékát választottja felé. Piri szíve máris dobog valakiért. De mi lesz Katicával?

4 perc olvasás
5 4 0
Áldott a sok kéz, átkozott a sok száj
A falu rongya - 2.

Földi Katica az a leány volt, akire még a nap is máshogy sütött. Mosolyával kiragyogott az aratók közül. A ragyogás azonban magára vonzza a tekintetet. Mindenkiét...

6 perc olvasás
4 3 0
Magányos sír, fehér szalag
A falu rongya - 1.

„Ha ronggyá leszel, ne csodálkozz, ha meghúzgálnak.” - ezek voltak Földi Pista utolsó szavai a lányához. De mi történik, ha nem rongy vagy, csak a falu szája mocskol be? Cudar világ az, ahol nem a tettek ejtenek foltot, hanem a szavak, és a pletyka a legfélelmetesebb ellenség...

3 perc olvasás
8 5 0
Míg a halál el nem választ

Az életben van, amivel meg lehet alkudni, van amivel meg kell, de akad olyan is, ami nem alku tárgya. A házasság vajon melyikbe tartozik?

3 perc olvasás
7 7 0
Mert ilyen a természetem...

Valami megmagyarázhatatlan visz előre, bármi történjék is. Feladhatnám, de nem teszem. Mindig mindent újrakezdek. Mert ilyen a természetem.

3 perc olvasás
5 4 0
Adj jelet!

Vajon mi lesz Földanya döntése? Ad még egy esélyt az emberiségnek?

18 perc olvasás
5 5 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Andrási Adél nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!