Barion Pixel nuuvella

A halál tánca, avagy élemet főműve (lesz)

Már nem is emlékszem arra pontosan, mikor is kezdtem el írni A halál tánca című regényemet. Igazából nem is regénynek indult, hanem egy pályázatra készül Menekülés címen, valamikor 2010 környékén.

Sokmindenkinek annyira tetszett, hogy kértek folytatást is, aminek az eredménye a 2012-ben megjelent A halál tánca lett, amelyet végük 2020. decemberében visszavontam mindenhonnan, hiszen komoly ráncfelvaráson esett át, és még mindig folyamatban van. Abban bízok, hogy idén képes leszek befejezni, de nagyon úgy néz ki, hogy ez egy lehetetlen küldetésnek ígérkezik, mert a 2022 nagyon komoly átalakulással jár a számomra, de ez egy másik történet.

Azóta már számos egyéb történet és novella is napvilágot látott Radagas kietlen és veszélyekkel teli világában.

Néhány hónapja a Nuuvellára is feltöltöttem A halál tánca című regényem első fejezetét, amely egyébként a már megjelent Krónikák novellagyűjteményemben is helyt kapott, mert érdekel az emberek véleménye. Itt ismét a Menekülés címet kapta, visszautalva az eredeti névre.

Most, hogy a Nuuvella átalakult, már hozzá is lehet szólni az írásokhoz, ezért bátorítok mindenkit, éljen is a lehetőséggel. Szóval, olvasására és kommentekre fel.

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Andrew Sinclair 18 történetét!


  • 1318 szerző
  • 909 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Andrew Sinclair

A halál tánca, avagy élemet főműve (lesz)

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Andrew Sinclair nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!