Barion Pixel nuuvella

Néhány szó a Vámpírokról

A mai napon feltöltöttem Az éjszaka vadászai című novella sorozatomat a ide, a Nuuvella oldalára is. Pontosabban még csak az első részét, mert a terveim szerint heti rendszerességgel fogom megosztani az olvasókkal a történetet.

Jelen pillanatban 7 részes az alkotás, de folyamatosan dolgozom rajta, hogy valóban érdemes legyen a feltöltésre, így nem tudom pontosan, mennyi lesz a vége, de jelenleg a fentebb említett számra lehet majd készülni.

Ha valaki járt már a Vampire világában, és vél felfedni némi hasonlóságot, akkor az nem a véletlen műve. Ez az egész történet ugyanis pontosan egy szerepjátékozás közepette készült el. Vámpírokkal és más éjszakai ragadozókkal szinesítve az amúgy elég sötét hangolatú történetet.

Az már más dolog, hogy kivettem előle ezt-azt, hogy ne legyen vele gond, főleg, hogy terveim vannak ezzel a történettel is a jövőre nézve, de az még bőven odébb van.

Egyelőre ezt kapjátok tőlem, és bízom benne, ez is tetszeni fog nektek. A komment részt használjátok bátran, mert szeretem olvasni mások véleményét, akármi is legyen az.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Andrew Sinclair 18 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Andrew Sinclair

Néhány szó a Vámpírokról

Műfaj

bejegyzés

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Andrew Sinclair nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!