Barion Pixel nuuvella

Hol vagy, gazdám?

Misztikus, de könnyen emészthető kis szösszenet a házikedvencek belső életéből.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Andy Baron

Hol vagy, gazdám?

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Misztikus, de könnyen emészthető kis szösszenet a házikedvencek belső életéből.

Rövid összefoglaló

"   Marci kutyus a labor leletei szerint most már rendben volt. Néhány vitamint és májvédőt még naponta le kellett tuszkolni a torkán, de már tényleg jól volt. Zoli a nappalijában ült, ölében a szunyókáló Marcival és hirtelen megvilágosodott."

Értékelés

5.0 (1)

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben