Barion Pixel nuuvella

Választanod kell!

Van egy mondás, hogy a könyvtárból átjárók nyílnak egy másik világba. Mi van, ha ez valóban lehetséges?

Vissza Elolvasom a történetet

 

Andy T. Miller

Választanod kell!

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Van egy mondás, hogy a könyvtárból átjárók nyílnak egy másik világba. Mi van, ha ez valóban lehetséges?

Rövid összefoglaló

Jártál már úgy, hogy egy könyv világa annyira beszippantott, hogy egyszerűen nem akartál meválni tőle? Magadnak akartad, örökre, és legszívesebben elveszgtél volna a lapok közt? Anna így járt. Egy könyvben talált rá a szerelemre, és soha többé nem akart elválni tőle...

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

8 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben