Barion Pixel nuuvella

Anibal Djinn

Még ha tudnám, mit kellene ide írnom... Annyival egyszerűbben tudok elmesélni egy történetet, de mikor magamról kell valamit megosztanom, mindig bajban vagyok. Egy egyszerű embernek, a tudományos fantasztikum kedvelőjének tartom magam, akinek a feje tele van ötletekkel, csak képtelen követni azokat. Ígéreteket nem teszek. Akkor hozok új írást, amikor úgy érzem, elértem a minőséget, hogy azt megoszthassam a nyilvánossággal.


Eddigi megjelenések

Aktívan dolgozok pályazatokra, ám eddig hivatalosan nem publikáltam.


Ne tévesszen meg a név, ugyanezen parányi országba születtem én is. Az egyetlen bűnöm, hogy egyszerűen rajongok a nagyvilági tudományos-fantasztikumért, s igyekszem azt bővíteni is. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Aktívan dolgozok pályazatokra, ám eddig hivatalosan nem publikáltam.

Tűzistennő | A forradalom éjszakáján
Istennők - 2.

Egy egyszerű ember, aki csendben figyeli a távoli forradalmat

3 perc olvasás
0 0 0
Állatistennő | Egy ágyban az istennővel
Istennők - 1.

Egy rövid novella két ember szerelméről, mely nem lehet az övék

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anibal Djinn nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!