Barion Pixel nuuvella

Anibal Djinn

Még ha tudnám, mit kellene ide írnom... Annyival egyszerűbben tudok elmesélni egy történetet, de mikor magamról kell valamit megosztanom, mindig bajban vagyok. Egy egyszerű embernek, a tudományos fantasztikum kedvelőjének tartom magam, akinek a feje tele van ötletekkel, csak képtelen követni azokat. Ígéreteket nem teszek. Akkor hozok új írást, amikor úgy érzem, elértem a minőséget, hogy azt megoszthassam a nyilvánossággal.


Eddigi megjelenések

Aktívan dolgozok pályazatokra, ám eddig hivatalosan nem publikáltam.


Még ha tudnám, mit kellene ide írnom... Annyival egyszerűbben tudok elmesélni egy történetet, de mikor magamról kell valamit megosztanom, mindig bajban vagyok. Egy egyszerű embernek, a tudományos fant... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Aktívan dolgozok pályazatokra, ám eddig hivatalosan nem publikáltam.

Tűzistennő | A forradalom éjszakáján
Istennők - 2.

Egy egyszerű ember, aki csendben figyeli a távoli forradalmat

3 perc olvasás
0 0 0
Állatistennő | Egy ágyban az istennővel
Istennők - 1.

Egy rövid novella két ember szerelméről, mely nem lehet az övék

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anibal Djinn nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!