Barion Pixel nuuvella

Anita Saint-Paul

Sziasztok! Sok éve vannak írói és költői terveim, de sajnos viszonylag kevés időm van ezek kivitelezésével foglalkozni. Elvégeztem két írói szemináriumot, és tanulmányozom az írás művészetét. Itt a Nuuvellán néhány versemet jelentettem meg egyelőre. Amint lesz más is, amit érdemesnek találok rá, fel fogom azt is tölteni. Szívesen fogadok építő kritikát, biztatást, bármilyen kommunikációt a műveimmel kapcsolatban. Nem tartom tökéletesnek őket, alkalomadtán még csiszolgatni fogok rajtuk.


Sziasztok! Sok éve vannak írói és költői terveim, de sajnos viszonylag kevés időm van ezek kivitelezésével foglalkozni. Elvégeztem két írói szemináriumot, és tanulmányozom az írás művészetét. Itt a Nu... tovább olvasom

Szeretnék több időt az írással tölteni

Támogatási célom: 30 000 Ft

Támogatom
Akarok ide egy épeszű bolygót!

1 perc olvasás
0 0 0
Azt akarom, hogy éljen!

2 perc olvasás
1 0 0
Rám szólsz-e majd?

Intés arra, hogy rosszul mennek a dolgok a Földön, és hogy idejében észbe kellene kapni, összefogni és rendbehozni őket.

1 perc olvasás
0 0 0
Egy szerelem története

Megyünk felfelé az érzelmek skáláján egy szerelmes ember szemszögéből nézve a párját, más és más fényben látva a dolgokat és őt, vicces hangulatváltásokkal.

1 perc olvasás
0 0 0
Írni nekem olyan

A vers végigveszi, miket ad a költészet nekem, és mit godolok róla.

1 perc olvasás
0 0 0
Nem hiszem el...

Sorra veszi a vers, hogy miket nem hiszek el, és hogy mik a szabadságaim, amikről nem hagyom, hogy elvegyék tőlem.

1 perc olvasás
0 0 0
Ma úgy döntöttem...

Egy egyszerű, viccesen hangzó döntés, és az eredménye a bolygó jövőjére nézve.

1 perc olvasás
1 0 0
Szerelem volt

Ennek a szerelemnek az "angyala" haldoklás közben elgondolkodik, hogy mi is a helyzet, de aztán örökre lehunyja a szemét.

1 perc olvasás
0 0 0
Te vagy a minden

Tömören kifejezi, hogy mit érzünk, amikor valaki nagyon-nagyon, de nagyon fontos a számunkra.

1 perc olvasás
0 0 0
Boldoggá teszel

1 perc olvasás
2 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anita Saint-Paul nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!