Barion Pixel nuuvella

Anna Stargood

Hobbi író vagyok, semmi több. 13 évesen publikáltam az első regényem. Az Írással a szórakoztatás a célom. Igyekszem minél könnyebben hozzá férhetővé tenni a könyveim, ezért választottam az online kiadást. 2018 óta teszem közé a könyveimet a Wattpad oldalán, de egy ideje már a Smashwords is oldalán publikálok.


Eddigi megjelenések

Elveszett gondolatok
Napraforgók vagyunk: Jennifer
Könyveken át szerelem


Hobbi író vagyok, semmi több. 13 évesen publikáltam az első regényem. Az Írással a szórakoztatás a célom. Igyekszem minél könnyebben hozzá férhetővé tenni a könyveim, ezért választottam az online kiad... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Elveszett gondolatok
Napraforgók vagyunk: Jennifer
Könyveken át szerelem

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anna Stargood nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!