Barion Pixel nuuvella

Anne Header

Anne Header, polgári nevén Fejes Anna egy Hajdú-bihar megyei kis falu szülöttje, az általános iskolát is itt végezte, majd Mezőberényben a Petőfi Sándor Gimnáziumban érettségizett. Több szakmát is magáénak tudhat, ám valódi szenvedélye már kislány kora óta az olvasás, amelytől egyenes út vezetett az írásig. A fantasy műfaj szerelmese lett, először verseket, majd novellákat alkotott, később pedig a regény írás irányába fordult.


Eddigi megjelenések

Anne Header: Raguel, Harc a természetfelettivel
Anne Header: Halhatatlan novellák


Fantasy író tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Anne Header: Raguel, Harc a természetfelettivel
Anne Header: Halhatatlan novellák

Vér és szerelem I.
Vér és szerelem - 1.

Christopher vámpír, aki titokban védelmezi Victoria nevű halandó szerelmét, így megóvva a lányt önmagától is. Sötét gondolatai azonban nem hagyják nyugodni. Egy véletlennek tűnő találkozás alkalmával megbeszélt randevú pedig tovább fokozza a férfi vívódását.

8 perc olvasás
0 0 0
Elszabadult erő, avagy három boszorkány halála

Vedd el boszorkány őseid erejét, ha tudod, de ne feledd, a hatalomvágy következményekkel jár!

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anne Header nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!