Barion Pixel nuuvella

Anne Rye

9 követő 6 történet

Anne Rye

Gyerekkorom óta imádok olvasni. Karácsonykor mindig a könyveknek örültem a legjobban. Szenteste, miután mindenki elaludt, addig olvastam a karácsonyfa égői alatt, amíg el nem álmosodtam – sokszor hajnalig. Kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy elvonultam egy jó könyvvel, lehetőleg a természetbe, hogy nyugodtan elmerülhessek az író által megtermtett világban, ahol a képzeletem szabadon szárnyalhatott..
Szeretem az aprólékos részletességgel megírt történeteket. Talán mert magam is olyan vagyok, hogy meglátom, észreveszem a legapróbb rezdüléseket, változásokat. Mind lelki, mind fizikai értelemben. Rengeteg hasznát veszem, úgy az írásban, mint az életben.
Kedvenc íróim többek között Fekete István és Vámos Miklós. Könyveiket a mai napig rendszeresen előveszem. Mindenkori kedvenc költőm néhai József Attila, akinek a neve végigkísérte az életemet.
Realista írónak vallom magam, aki a saját traumáit képes akár újra átélve analizálni és irodalmi köntösbe bújtatva átadni az olvasónak. Remélem, hasznára, hasznodra válik...
Kellemes időtöltést kívánok!
Szeretettel,
A.R.


Eddigi megjelenések

Hamarosqn megjelenik az egyik novellám egy antológiás kötetben: "Szerelmemnek Valentin napra" az Irodalmi Rádió gondozásában.

Keressétek a könyvesboltokban.. 😊


"Szeretem az aprólékos részletességgel megírt történeteket. Talán mert magam is olyan vagyok, hogy meglátom, észreveszem a legapróbb rezdüléseket, változásokat." tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Hamarosqn megjelenik az egyik novellám egy antológiás kötetben: "Szerelmemnek Valentin napra" az Irodalmi Rádió gondozásában.

Keressétek a könyvesboltokban.. 😊

Konrád -egypercesek, 3.

Megfigyelhetjük, hogyan ad tovább egy hírt Konrád, nem törődve azzal, hogy szűkszavúsága akár egy rossz pletykát indíthat útjára.

1 perc olvasás
0 0 0
Konrád – egypercesek, 2.

Konrád egy újabb tulajdonságát ismerhetjük meg, és azt, hogyan lehet ezzel együtt élni – ha akarunk.

1 perc olvasás
2 0 0
A kis fekete gólya meséje

Kövesd a kis fekete gólyát...

1 perc olvasás
1 1 0
Konrád - egypercesek, 1.

A főszereplő Konrádunk különböző jelenetekben megvillantja a maszkja mögött megbúvó igazi arcát.

1 perc olvasás
1 0 0
Jó reggelt Édes 😘

Az önéletrajzi ihletésű történet egy gyerekszerelem felnőttkori újra lángra kapásáról szól. Hogyan küzdöttünk le minden lehetséges akadályt ami annak az útjában állt, hogy újra egytütt legyünk? Valóban "meg volt írva a csillagokban" ez a kapcsolat? Beteljesedett a "Karma"? Olvasd el és megtudod.

6 perc olvasás
2 1 0
Az életet választom

Hogyan lehet fenntartani egy távkapcsolatot a lezárások alatt?        Sehogy - amint a legtöbben gondolják.      Mi volt a titkom?                                            Ha követsz, megtudhatod...

2 perc olvasás
2 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Anne Rye nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!