Barion Pixel nuuvella

Antal Adrien

Finn nyelv és irodalom szakon végeztem 2010-ben az ELTE Bölcsészettudományi Karon, de a finn nyelvvel és kultúrával már a kilencvenes években megismerkedtem, amikor Finnországban dolgoztam néhány évig. Jelenleg a szabadidőmben finn nyelvet tanítok az érdeklődőknek, és a finn szépirodalom fordításával próbálom népszerűsíteni a finn szerzők műveit.


Finn nyelv és irodalom szakon végeztem 2010-ben az ELTE Bölcsészettudományi Karon, de a finn nyelvvel és kultúrával már a kilencvenes években megismerkedtem, amikor Finnországban dolgoztam néhány évig... tovább olvasom

Antal Adrien első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Antal Adrien nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!