Barion Pixel nuuvella

Antal Kristóf

Nagyon szeretném, hogy azok a történetek, amik bennem megszületnek, létrejönnek, másoknak is örömet okozzanak. Arra az időre míg az írásaimat olvassa bárki, kiszakadjon a világból, és barangoljon az Én történetem világában...:)


Nagyon szeretném, hogy azok a történetek, amik bennem megszületnek, létrejönnek, másoknak is örömet okozzanak. Arra az időre míg az írásaimat olvassa bárki, kiszakadjon a világból, és barangoljon az É... tovább olvasom

Te vagy...(1. fejezet folytatása)

- Szerelem - Horthy - korszak - Korrajz - Homoszexualitás - Lélektani dráma

3 perc olvasás
1 0 0
Te vagy...

- Horthy - korszak - Szerelem - Paraszti kultúra - Tiltott érzelmek - Homoszexualitás

2 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Antal Kristóf nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!