Barion Pixel nuuvella

Antic József

Sziasztok!
Antic József, pályakezdő vagyok. Írói néven Robert A. Monroe. A Publio Kiadó segítségével pár éve publikáltam egyik művemet, egy rövid gyerek mesét. Sajnos az volt az első és utolsó írásom azóta. Jelenleg dolgozom egy komolyabb íráson, ami segít a terapeutám után leküzdenem a pánik betegségemet. És egyben ezzel a leendő könyvvel majd szeretnék segíteni másokon is, akik ebben szenvednek. Mindenből van kiút. Szép napot Mindenkinek!


Eddigi megjelenések

A kislány és a kigyó


Sziasztok!
Antic József, pályakezdő vagyok. Írói néven Robert A. Monroe. A Publio Kiadó segítségével pár éve publikáltam egyik művemet, egy rövid gyerek mesét. Sajnos az volt az első és utolsó íráso... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A kislány és a kigyó

A Hang és a csatlósai...

A Hang és csatlósai: össze szorul a fogsor, zsibbad a fej,...

9 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Antic József nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!