Barion Pixel nuuvella

Arany Mária

1973-ban, Keszthelyen születtem egy májusi napon, amikor a kedvenc virágom, az orgona kezdett virágozni. Imádom az illatát. Emlékszem, már kicsi koromban, amikor először tanultam a betűket, nagyon szerettem verseket olvasni. Később az iskolában rengeteg verset tanultam, így én is elkezdtem foglalkozni a versírással, majd kisebb történetek írásával, a magam szórakoztatására, ezek amolyan egyszerű gyerekkori versek voltak. Fogalmazásokat kezdtem készíteni elismert írókról, regényekről.

Eredeti elképzelésemhez képest – tanítónő vagy óvónő szerettem volna lenni – a gimnázium elvégzése után külkereskedelmi, majd könyvelői szakképesítést szereztem. Mivel annyira nem vonzott a számok világa, egyre inkább az irodalom felé orientálódtam. Szeretek olvasni, legyen az akár romantikus, csillagászatról szóló, történelmi vagy akár egy izgalmas kalandregény.

Kedvenc időtöltésem többek között a gobelinvarrás. A képeimet több kiállítás keretében meg lehetett tekinteni a szülővárosomban. Az olvasás mindig is a kedvenc időtöltésem maradt. Majd foglalkoztatni kezdett a gondolat, hogy én is kipróbáljam a könyvírást. Mindig is a romantikus könyveket részesítettem előnyben. Tehát megmaradtam ennél az irányzatnál.

A nagy találkozás című novellámmal több író-olvasó találkozót tartottam a környező nagyvárosokban.
Az élet útja c. családregényem megjelent ebookban és nyomtatott formában.


1973-ban, Keszthelyen születtem egy májusi napon, amikor a kedvenc virágom, az orgona kezdett virágozni. Imádom az illatát. Emlékszem, már kicsi koromban, amikor először tanultam a betűket, nagyon sze... tovább olvasom

A nagy találkozás
A nagy találkozás - 8.

Anna és Zoltán izgatottan készülődik Rómába. A gyerekek Violánál fogják tölteni ezt az időt. Péter ideges a kialakult helyzetre.

4 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 7.

Zoltán és Anna a római utat tervezgeti, mialatt otthon Péter és Mira nem így tervezték a nyarat. Nem várt fordulat következik ebben a fejezetben.

7 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 6.

Érdekes dolgok kerülnek előtérbe ebben a fejezetben. Zoltán olyan lépést tesz, ami Péter tudomására jut. A főszereplők próbálják elhallgatni a tervüket, de ez sajnos nem sikerül nekik, ez kiderül ebből a fejezetből.

9 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 4.

Ebben a fejezetben Anna és Zoltán találkozót beszélnek meg, amikor olyan dolgot tud meg a nő, ami gondolkodásra készteti. Talán a jövője függ ettől az elhatározástól, amit meg kell tudnia oldania?

10 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 4.

Ez a fejezet a kisfiú születésnapjáról szól. Ide elsősorban a rokonok kaptak meghívást. De, egy fontos ember is megjelenik itt ebben a fejezetben.

4 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 3.

Ez a fejezet arról szól, hogy Annának balesete volt, leesett a lóról, majd kórházba került. Eltört a lába, megműtötték, és pár nap múva haza is engedték.

9 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 2.

Anna és Zoltán különleges találkozása. Bemutatom, hogyan találkoztak, hogyan ismerték meg egymást.

9 perc olvasás
0 0 0
A nagy találkozás
A nagy találkozás - 1.

Anna és Zoltán szerelmének kezdetét előkészítő fejezet.

2 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Arany Mária nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!