Barion Pixel nuuvella

Árszintye Erika

"Ha viharban jöttem, talán a vihar is visz,
így én sosem kértem, hogy bárányfelhőnek láss..."


Eddigi megjelenések

Nyár a szemeidben, 2016.


Első romantikus regénye a 'Nyár a szemeidben' címmel jelent meg. Azóta a közösségi oldalakon publikálja írásait. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Nyár a szemeidben, 2016.


Árszintye Erika ajánlásai

Kurucz Árpád
A jegy
Kurucz Árpád
Egy csipetnyi napsugár
Kurucz Árpád
Kidobva
Első levél
Tél a szívben - 1.

A Barnakabátos Fiúnak a nyolcas buszról. Egy igaz történet legigazabb szavai.

visszaemlékezés
2 perc olvasás
7 7 0
Mojito rendel
Tiszavirágok - 3.

Besztercei Veronika élete sosem volt tökéletes, az apja alkoholizmusa és bátyja betegsége arra kényszeríti, hogy ő tartsa fenn a családját. Egy váratlan találkozás mindent megváltoztat, és bár rátalál a szerelem, hamar rájön, hogy az élete olyan, mint a tiszavirágoké: egy percnyi boldogság jut neki.

romantikus
16 perc olvasás
6 6 0
Jázmin utca 17
Paradicsomlé - 3.

Kondákor Barna a fővárosi aranyifjak tökéletes életét éli, míg egy döntése menekülésre nem kényszeríti. Az alföldi Kanálispusztát jócskán felforgatja az érkezésével, és bár a helyi kísértet ügyének vizsgálata közben szerelemre talál, kérdés, hogy a hazugságokra épített kártyavár mikor dől össze...

romantikus
7 perc olvasás
9 9 0
Szerelmi bájital

Hiába Csongor pedáns munkamorálja, a fiatal gyógyszerész sosem élt igazán. A nyáréji ügyelet egy szerelmi bájital révén különös meglepetéseket tartogat számára, aminek hatására végre kilép a megszokásból. Néha éppen a hibáink tesznek minket boldoggá.

szépirodalom
3 perc olvasás
9 9 0
Elhagyott hegedűtok

Az aluljáróban terjengő otthontalanság szaga is Budapesthez tartozik. Tipikus alakok ők: a meggörbült hátú utcazenész és a valaha szebb napokat látott hajléktalan. Vajon mi a lét értelme akkor, ha látszólag már semmi örömöt nem tartogat az élet

szépirodalom
3 perc olvasás
10 10 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Árszintye Erika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!