Barion Pixel nuuvella

A harminc legnagyobb tévedés

0: Hé, most meg hol vagyok?! Az előbb még olyan sötét volt. Várjunk, ezt a hangot mintha már ismerném, azé lehet, akiből kibújtam. Na jó, kint sokkal jobb, mint bent. 

1: Az ember, akit körülöttem mindenki csak apának hív, mindig kiszedi a számból a rágcsát. Ha már akkorára nőtt, ő is tudhatná, hogy a távirányító széle a legfinomabb kaja.

2: Folyton a kezemet fogják és gügyögő hangon kísérik a bukdácsolásomat. Ők még nem tudják, de ha egyszer elindulok, nem lesz, ami megállítson.

3: Reggel egy számomra ismeretlen helyre vittek játszani. Tudtam én, hogy jobban kellett volna vigyáznom arra a vázára. Biztos, hogy büntetésből végleg elhagyott anya.

4: Lucával éppen a homokozóban főzőcskéztünk, amikor Jancsika közénk trappolt. Olyan hülye, egyáltalán nem értem, erre mi szükség volt. Hagyjuk is, engem aztán nem érdekelnek a fiúk...

5: Ma ovi után apa leszedte a biciklim pótkerekét. Amikor magamtól tekertem, úgy éreztem, hogy enyém a világ. Szerintem nagylány vagyok.

6: Apa valami Zalánkát emlegetett, meg hogy néhány hónap múlva találkozhatok vele. Hiába rugdostam anya hasát, nem értették meg, hogy nem akarok kistestvért.

7: Azt mondták, az óvónéni mostantól tanárnéni, aki mindenáron gyöngybetűket akar látni, de hiába, ha tőlem csak krikszkrakszokra telt. Sosem tanulok meg írni.

8: Olyan éhes lettem, elindultam az ajtó felé, de az osztályfőnök visszaparancsolt. Marika néni a világ legszigorúbb embere.

9: Ma reggel nekem kellett a szorzótáblából felelnem, de nem értem, min röhögött olyan jót Luca. Én csak annyit mondtam, hogy egyszer egy az kettő.

10: Jancsika nem jár különangolra, mégis megvárta az órám végét, csak azért, hogy hazakísérhessen. Szerintem ez a szerelem.

11: A felsősök egyedül járhatnak suliba. Most már én is menő vagyok.

12: Luca összejött Botival, azt mondja, nagyon szerelmes. Basszus, nekem sohasem lesz pasim.

13: Énekórán galacsinokkal hajigáltuk egymást. Az egyikkel véletlenül Frici bácsit találtam fejbe, de ezért csaknem jár szobafogság.

14: Láttam, hogy Jancsika Briginek vett fagyit. Összetört a szívem, ezt biztosan nem élem túl.

15: Tökre nem érdekelnek az egyenletek. Bár felnőtt lennék, sokkal szívesebben dolgoznék.

16: Lucával megbeszéltük, hogy a trafik előtt találkozunk, és ha sikerül bagót szereznünk, végre kipróbáljuk. Minden menő arc cigizik.

17: Jövőre érettségi, de én még az első csókomat sem kaptam meg. Ennél már csak könnyebb lehet.

18: A szülinapi bulimon diadalittasan nyújtottam át a személyimet a pultosnak, azután a szeme láttára bele is kortyoltam a fröccsömbe. Most már tényleg felnőtt vagyok.

19: Úgy bánom, hogy nekikezdtem a közgáznak. A volt osztálytársaim mind a hasukat süttetik a Balcsin. Annak legalább van értelme. Na de az egyetem mire jó?

20: Már este tudtam, hogy nem kellene inni, de legalább öt percre összejöttem egy sráccal. A mai vizsga viszont tuti bukó...

21: Ez a nap is eljött, anya-apa végtelenül büszke. Lehet is, mert diplomával a kezemben tutira milliárdos leszek.

22: Lassan visszasírom a zsebpénzes szépvilágot. A következő csekket már nem tudom befizetni.

23: Összeszorul a gyomrom, ha a jövőre gondolok. Nem látok mást, csak ürességet. Szerintem ez kapunyitási pánik.

24: Körülöttem mindenki boldog kapcsolatban él, de minek ide szerelem? A karrier mindenekelőtt.

25: A csávó nője kishíján felpofozott. A világ legszerencsétlenebb Tinder-randija után legalább hivatalosan is kijelenthetjük, hogy egyedül fogok meghalni.

26: A nyolcas buszon rámmosolygott a szerelem. Zenét hallgatott, de miután átadta nekem a helyét, egyszerre nyúltunk a zavaromban elejtett papírszatyor felé. Azta, micsoda srác!

27: Ugyanaz a kedvenc kajád, mint nekem, és két gyereket akarsz, akárcsak én. Tuti, hogy te vagy az igazi.

28: Éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Lassan jöhetne az a trónörökös.

29: Először csak azt mondtad, szükséged van egy kis időre, mert a Timivel való találkozás felkavart. Nem tudok nem a szépre emlékezni. Egyértelmű, hogy szerettél.

30: Ha a közös jövőnkre gondolnék, rádöbbennék, hogy nem is szerettelek.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Árszintye Erika 10 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Árszintye Erika

A harminc legnagyobb tévedés

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Harminc év harminc tévedése.

Rövid összefoglaló

Harminc év harminc tévedése.

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Árszintye Erika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!