Barion Pixel nuuvella

Kint süt a nap

Egy - 1.

Három perc, amíg elkészül a kávém. Az ablakhoz megyek. A mikróban már melegszik a kávé és nekem anyámon jár az eszem. Nézem a függönyt, amit ő varrt, kifejezetten erre az ablakra szabva. Látszik rajta, hogy gondos, aprólékos munkával készítette. Ő már nem él itt, de a kis fehér csipkefüggöny még mindig velünk van, az ablak keretéhez erősítve. Bűntudat rág, ahogy figyelem. Én sosem leszek olyan házias, tevékeny és pedáns, mint az anyám. Mindenhol ott van a keze munkája, minden sarokban ott sejlik a gondoskodása. Otthont varázsolt, amiben biztonságban érezhetjük magunkat, ahonnan el sem kell menni, mert megvan minden. 

Nézem a függönyt. Próbálok átlátni rajta, de nem sikerül. Anyám a karnist homlokmagasságba szögezte. Úgy készítette el, hogy a szemben lévő házból ne lássanak be a magánszféránkba. A mikró csipog, a kávém elkészült. Hallom a madárak csicsergését odakintről de ahhoz, hogy kilássak az ablakon, lábujjhegyre kell állnom, mert a függöny eltakar mindent, ami kint van. Szeretném leszakítani a függönyt. Kész a kávém. Kint süt a nap.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd a kedvenc szerzőidet!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

ave_kisim

Kint süt a nap

Egy - 1.

Rövid leírás / Beharangozó

Ő már nem él itt, de a kis fehér csipkefüggony még mindig velünk van, az ablak keretéhez erősítve. Bűntudat rág, ahogy figyelem.

Rövid összefoglaló

A fát akarod nézni, vagy látni szeretnéd az erdőt?

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni ave_kisim nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!