Barion Pixel nuuvella

Avecov

 Sokszor eltűnődöm, hogy ki számít innovatívnak és hitelesnek, arról pedig másoktól eltérően gondolkodom, hogy hogyan kellene befogadni és továbbadni az ötleteket és a gondolatokat. Az a célom, hogy mestermű kerüljön ki a kezeim közül.

Azonban ha túl sok időmet és türelmemet követeli meg az írás, akkor könnyen elmegy tőle a kedvem. Ezért, nem arra koncentrálok, hogy minél előbb befejezzem az írást, hanem arra, hogy kisebb lépésekben haladjam! Így az ihlet is jönni fog, s eljutok oda, ahova szeretnék.

Fantasztikus fantáziával rendelkezem, amilyenre minden írónak, alkotónak és művésznek szüksége van, ám az életben mindennek van fény és árnyékos oldala. Ebben az esetben az élénk képzelőerő hátulütője az, hogy írás közben annyira beleélem magam a sztoriba, hogy minden szót a bőrömön érzek!


Az a hiba, hogy a hét minden napján 24 órát dolgozol, mert te is ember vagy, tehát igenis szükséged van pihenésre! Tudj lazítani, tarts szünetet, mert akkor az olvasás is jobban fog menni!

tovább olvasom

Avecov első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Avecov nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!