Barion Pixel nuuvella

Faces 1.rész - Szívesen

Faces - 1.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ide is eljutok. A táj kihalt volt. Sehol egy lélek, aki hozzám szólhatott volna. A távolban, mintha madarakat hallanék csicseregni, de ez csak feltételezés volt. A város, ahonnan jöttem régen üresen állt. Már nem is számolom az éveket. Egy üres szekrényben tengődtem, amikor a támadás történt. A szüleim belöktek oda és rám zárták az ajtót. A sötétségben csak a hangokra emlékeztem, mik a mai napig kísértenek akarva, akaratlanul is, ha lehunyom a szemem. Érdekes, ember feletti hörgések jöttek elő a szobákból, mikor már minden kétségbeesett sikoly megszűnt. Órák vagy napok telhettek el, nem tudni. De itt az idő múlása egyáltalán nem számított. 

Csak a csend.

Amikor huzamosabb ideig nem hallottam a furcsa hangokat kitörtem a szekrény rabságából. Színeiben kifakult ruhák lógtak benne, melyekből az egyhangú, szürke molyok kisebb rajokban szálltak a szoba minden irányába. A helység elvesztette élet erejét, mint ahogy a testek is, mik a földön hevertek. Nem mertem közelebb menni. Pontosan tudtam kik fekszenek ott. Inkább elrohantam becsapva mögöttem a még ép bejárati ajtót és nem néztem vissza. Kavarogtak a gondolataim a fejemben, magam maradtam tanácstalanul egy magányos világban, mely a feje tetejére állt. Az utcák is csendben tátongtak egymásba. Sehol egy lélek, kitől megkérdezném, vajon merre tovább. 

Sírva elvesztem a nagyvilág rejtélyes változásaiban. Ahogy haladtam előre egy levelet találtam a semmi közepén, melyen csupán ennyi állt: „Szívesen”. Értelmét a környezete adta meg. Lehet nem nekem szólt, de mégis megkönnyebbülve láttam, hogy itt nem les rám semmi veszély. 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Bacsa Zsófia 8 történetét!


  • 1199 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Bacsa Zsófia

Faces 1.rész - Szívesen

Faces - 1.

Műfaj

horror

Rövid leírás / Beharangozó

Akik szeretik a borzongást, ne hagyják ki ezt a sorozatot !!!

Rövid összefoglaló

A Faces sorozat apró horror történeteket foglalnak magában, ahol fontos helyet kapnak az érezlmi konfliktusok.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bacsa Zsófia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!