Barion Pixel nuuvella

Báder Judit

Kislányként a hűs diófa alatt., felnőttként irodalmi portálokon írtam. Mikor láttam a sok tehetséget, megalapítottam Balogh Márti barátnőmmel a KUPÉ (Kultúra, Pécs) irodalmi folyóiratot, ami nyomtatásban öt kiadást élt meg, de weboldalként majd' kilenc évig működött. Egy időben a pécsi FIKSZ művészeti teret igazgattam, sok nívós kiállítóval, remek programokkal.
Hiszek a betűkből fűzött szavak, gondolatok erejében, gyönyörűségében. Bízom benne, hogy verseim benyitnak az olvasó lelkének hetedik szobájába.


Eddigi megjelenések

DunaArt, AMF, Héttorony, KUPÉ folyóirat, kupé2


Kislányként a hűs diófa alatt., felnőttként irodalmi portálokon írtam. Mikor láttam a sok tehetséget, megalapítottam Balogh Márti barátnőmmel a KUPÉ (Kultúra, Pécs) irodalmi folyóiratot, ami nyomtatás... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

DunaArt, AMF, Héttorony, KUPÉ folyóirat, kupé2


Báder Judit ajánlásai

Jónás Tamás
Anyu, utoljára
anyu - 1.

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Báder Judit nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!