Barion Pixel nuuvella

Bagó Zoltán

Bagó Zoltánnak hívnak és 2021-ben adtam ki az első könyvemet Titkos égbolt címmel az Underground Kiadó gondozásában. A könyvem jelenleg csak e-könyv formájában érhető el. Első könyves íróként a paranormális jelenségek, a fantasy, a sci-fi és a kalandregények területén szeretnék a közel jövőben publikálni. A terjedelem tekintetében kisregényekben és regényekben gondolkodom. Az írásaim a szórakoztató irodalom és a filozófia kategóriájába tartoznak.


Eddigi megjelenések

Martin Howard Parker: Titkos égbolt: Az első projekt. Underground Kiadó Kft., 2021


Bagó Zoltánnak hívnak és 2021-ben adtam ki az első könyvemet Titkos égbolt címmel az Underground Kiadó gondozásában. A könyvem jelenleg csak e-könyv formájában érhető el. Első könyves íróként a parano... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Martin Howard Parker: Titkos égbolt: Az első projekt. Underground Kiadó Kft., 2021

Bagó Zoltán első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bagó Zoltán nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!