Barion Pixel nuuvella

Bahus Katalin


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.


A regényeimmel egy olyan világba szeretném elkalauzolni az olvasókat, hogy megszűnjön a világ körülöttük, mert amikor olvasunk belecsöppenünk kicsit a történetbe. Álmodd meg a kalandokat. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.

Te vagy az álmom 1 rész
Te vagy az álmom 1 rész - 1.

Sarah emberrablók kezébe kerül, mikor magához tér már egy másik országban van, Dél Korea Soul városában, ami hatalmas, senki sem érti és nem tudja, hogy fog hazajutni. Sikerül megszöknie az emberrablóktól, ekkor azonban egy idegen férfi házában találja magát, vajon ki ő?

17 perc olvasás
2 1 0
A vérfarkas szerelme 1 rész
A vérfarkas szerelme 1 - 1.

Amikor te vagy a leggonoszabb lény a földön, elkerülöd a társaságot, csak azzal foglalkozol, hogy minél hamarabb vége legyen az iskolának és szabad lehess, de jön egy kis makacs szemtelen lány és vége a nyugodt életednek. Vajon mennyire erős az ösztön, hogy megvédd, vagy van titok ami fontosabb?

12 perc olvasás
2 1 0
Háborgó szerelem 33 rész(befejező)
Háborgó szerelem 33 fejezet befejező - 33.

Mikor minden romokban és a bosszú túl fájdalmas.Létezik-e olyan szerelem, ami mindent legyőz, lehetséges-e valakit az életednél is jobban szeretné, mindent meg lehet bocsátani?

66 perc olvasás
2 0 0
Kedvesség világnapja!

1 perc olvasás
1 0 0
Háborgó szerelem 32 rész
háborgó szerelem 32 - 32.

Maya és Nick kibékülnek elfelejtik a múltat, vajon boldogok lehetnek együtt? Semmi nem áll immár a szerelmesek útjába? Mi van a támadóval, aki a felbújtó?

68 perc olvasás
2 1 0
Háborgó szerelem 31 rész

Maya élete romokban, a bosszúja elérte, akiket szeretett. Vajon túlélheti Nick a balesetet? Vajon van esélyük azt mondani, hogy együtt, vagy Maya bosszúvágya megöli a szerelmüket.

58 perc olvasás
1 0 0
Háborgó szerelem 31 rész
Háborgó szerelem 31 rész - 31.

Maya élete romokban, a bosszúja elérte, akiket szeretett. Vajon túlélheti Nick a balesetet? Vajon van esélyük azt mondani, hogy együtt, vagy Maya bosszúvágya megöli a szerelmüket.

334 perc olvasás
0 0 0
Háborgó szerelem 30 rész
Háborgó szerelem 30 rész - 30.

Maya bosszúja a végéhez ér, hiába szeret teljes szívéből, ha a gyűlölet erősebb mindennél. Talán túl késő minden, már nem lehet helyrehozni, azt amit tett, vajon a bosszúja megöli a szerelmét?

44 perc olvasás
0 0 0
Háborgó szerelem 29 fejezet
Háborgó szerelem 29 rész - 29.

Van, hogy az élet közbe szól és a bosszú háttérbe szorul, a macska-egér játék fokozódik.

71 perc olvasás
1 0 0
Háborgó szerelem 28 rész
Háborgó szerelem 28 rész - 28.

Amikor egy boldog családban élsz, minden körülötted forog, mindened megvan és csak a felhőtlen gondtalan élettel kell törődnöd, s azt hiszed tökéletes kis világod, soha nem érhet véget, de.... mi van ha egy perc alatt omlik össze az egész világod, mi van ha akit a legjobban szeretsz támadás áldozata

28 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bahus Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!