Barion Pixel nuuvella

Háborgó szerelem 4 fejezet

Maya kis idő múlva eltolja magától Nicket és a kezét a szájára teszi, kéri nyissa ki az ajtót. Nick letörli Maya rúzsát és kérdezi miért kellene? Azaz ő irodája akkor nyitja ki, amikor akarja. Nagy nyugodtan ül le a kanapéra és mutatja üljön csak le, ha nem akar állni. Maya nem érti mit akar még, hisz kirúgta, majd ismét kéri nyissa ki hadd menjen haza, Nick megfogja a kezét és hirtelen maga mellé húzza, átöleli, vesz egy nagy levegőt érezni akarja az illatát és azt mondja, nem is akar tovább ott dolgozni? Maya hiába próbál felállni sehogy sem tud, Nick mindkét kezét megfogja és szorosan tartja őt végig az ajkait nézve. Nick megkérdezi honnan ismerte a férfit? Miért fogta meg a kezét? - emeli maga felé és megcsókolja mindkét kezét. Maya elhúzódik és annyit mond semmi köze nincs hozzá a főnök úrnak!  
Még hogy nincs közöm? Vicces vagy, nem tudod, hogy te az enyém vagy?  
Maya nevet és kéri engedje el, ne legyen nevetséges, mert a végén meglátja a barátnője és nem akar a semmiségen vitázni. Nick nevet miközben bólogat igaza van, nehogy meglássa őket a barátnője, elengedi a kezeit, az állát megfogva közel húzza magához és egy csókot ad a szájára: 
-Ki mondta neked azt, hogy ez semmiség?  
Maya hirtelen felpattanva kéri fejezze be a játékot, mondja meg ki van-e rúgva vagy nem! Amúgy meg már egy félórája az irodában van, mit szólnak majd a többiek? Nick vissza ül nyugodtan és csak nézi őt, amikor kopognak, hallja a titkárnő hangját, aki Diának magyarázza, hogy nem lehet bemenni mert el van foglalva főnök. Maya nagyon megijed és mutatja az ajtót, hogy most mi lesz, mit fog gondolni a barátnője? Nick feláll begombolja a zakóját és Maya elé lép, majd megakarja csókolni, Maya azonban hátrébb lép, addig amíg az ajtóhoz nem ér és nekidőlve mutatja nyissa ki végre. Nick egyik kezét az ajtóra teszi a másikkal maga felé fordítja Maya arcát és megcsókolja, közben kinyitja az ajtót, majd hirtelen hátra lép, nagy lendülettel lép be Dia, amint meglátja Mayát és Nicket rá veszekszik a titkárnőre, hogy miért nem mondta, hogy mindketten benn vannak! Maya zavarban van nagyon, csak Nick nem és nagy nyugalommal a hangjában köszönti Diát, mintha mi sem lenne természetesebb, hogy édes nem is mondtad, hogy ma is bejössz hozzám? Maya ránéz kérdően, majd elindul kifelé, amikor Dia megfogja a kezét és kérdezi hová siet? - maradjon csak. Nick közbe szól, mondja kedves, de emelt hangon, nem lehet mert dolgoznia kell, így is elkésett! Maya nem érti akkor még sincs kirúgva, kérdezi meglepetten. Dia válaszol is azonnal, miért lenne? Természetesen nincs! Maya elnézést kér és elindul kifelé, amikor Nick utána szól ne felejtse el, amit mondott! Maya vissza sem néz csak kimegy, amint kiért a titkárnő is ment utána, kielőzve odaszólt, ezzel még nincs vége! Nem marad ott sokáig,erről majd gondosokodik! Maya nem is törődik vele, a szálloda közepén jut eszébe, nem is arra kell mennie és visszafordulva kiszalad a szállodából, elmegy a hátsó bejárathoz, ahol már nagyon várja őt Anna és azonnal az óráját mutatva kérdi hol volt? Maya mondja az irodában, azonnal kérdezi is Anna mit csinált már megint? Maya nem is érti maga sem mi történt, szó nélkül megy az öltözőbe végig a száját fogva, aztán mikor senki sem volt az öltözőben meséli el Annának, hogy lekéste a buszt és taxival ment be, a főnök megtudta, mert neki kell vinni a reggeli kávét, majdnem kirúgta, de valamiért mégsem, vagyis a barátnője nem engedte, nem is tudja mi történt! Anna megkönnyebbül, mert sok embert rúgtak már ki öt perc késés miatt is, ez egy ötcsillagos szálloda, itt nincs helye a hibáknak, köszönje meg az őrangyalának amiért még ott dolgozhat a sok hiba után is. Anna kéri siessen és kezdje a munkát, már így is mindenki azt hiszi kivételezve van vele. Maya bólint, veszi a kis noteszét és indul is dolgozni, mivel sok volt a munka egész nap a szobákat takarították, amit ő nem bánt mert legalább feljegyzi melyik szobában ki lakik. 
- Nick és Dia közben beszélgettek, Dia mindenre kíváncsi volt, mi történt kettejük között, de Nick csak boldogan ült a székében a száját dörzsölve, mert érezte rajta Maya rúzsának az illatát, aztán amint folytatták volna, ment Márk is és csak lehuppant Dia mellé, halkan kérdezi mi történt a főnökkel, mert olyan boldog, hogy nem ismer rá, ki hinné, hogy tud mosolyogni is! Nick rácsapott az asztalra, hogy ő is hallja, ha annyi sok a szabad ideje ad munkát! Márk mindkét kezét rázza és mondja nem szükséges, felállt és az íróasztal szélére ülve hívta a titkárnőt, kért három kávét. Nick hátra dőlve a székében karba tett kézzel figyelte: 
-Látom egyre szemtelenebb az igazgató úr! Jobb lenne elküldeni a beszállítókat ellenőrizni! 
Márk gyorsan felpattan és letörli az asztalt, nevetve mondja, nincs is senki jobb arra, mint a nagyfőnök, szegény egyszerű munkás nem is tudja jól elvégezni, gyorsan leül Dia mellé és megkarolva kéri szóljon rá Nickre, védje meg! Dia nevet, a vállát simogatva kéri ne ijesztgesse szegény gyereket. Márk még jobban hozzá bújik Diához, amikor kopog a titkárnő, belépve meglepődve látja, hogy teljesen összefonódva ül Márk és Dia, a főnök pedig nagy nyugalomban az íróasztala mögött, letette a kávékat végig Diát nézve, majd odavitte Nicknek is, közben elkezdte mondani a napi teendőket, aztán miután elment, még beszélgettek hármasban, amikor megérkezett Tom is, indulhattak is a szokásos ellenőrzésre, az egész szállodát körbejárták, mindenre odafigyelve, egyedül csak Nick gondolatai kalandoztak el a csókon Mayával, egy csók, hogy lehet ennyire hatással rá kárdezi magától, hogy semmi másra nem tud figyelni, pedig nem is ismeri azt a kis hóbortos vadmacskát, aki csak a bajt okozza neki, arra gondolt megkeresi és ha meglátja  azonnal felkapja és a szobájáig meg sem áll vele. Amint végig jártak minden emeletet, mindenkivel beszéltek Annának kiadták a vendéglistát, akinek minden reggel kikell takarítani a szobáját és mindenre odafigyelni, amit csak kérnek. Nick megállt Anna előtt, fenyegetve mondta , hogy a szobáját csak reggeli után, nem akarja, hogy zavarják, ha ott alszik az édese néz Diára, a titkárnő majd felrobbant főleg, hogy Anna azonnal le is jegyzetelt mindent. A nagy ellenőrzés a konyhával fejeződött be, ott is mindent ellenőriztek.  
 - Ezalatt Maya és Kety nekilátott a szobák takarításának, amikor pont egymás mellett voltak Erával, az azonnal bele is kötött, semmi sem volt jó neki, amit Maya csinált, amikor épp leborította a kendőket a földre, Kety azonnal lehajolt, hogy összeszedje, amikor Maya odalépett és megfogta Era kezét, hogy mit képzel? Mindketten ugyanazt a munkát végzik, vigyázzon magára! Era hangosan nevet azt kérdezi, Mi lesz, ha nem vigyáz? Mit fog csinálni szalad a főnökhöz? Amint azt hallotta, a főnöknek is elege van belőle és hamar kicsapja onnan! Maya nevet és hirtelen elengedi a kezét, amitől Era elveszíti az egyensúlyát és elesik, pont akkor ér oda a főnökség is, a titkárnő azonnal szóvá is teszi, hogy megint, azaz új lány! Amióta ott dolgozik mindig vele van a baj! Maya nem szól semmit, amikor előlép Nick és megáll vele szemben. Era azonnal elkezdi magyarázni, hogy egyszerűen feldobta mert irigy rá, de Nick csak Mayát figyeli, semmit sem hall abból, amit mondanak neki, majd amikor Maya is ránéz megnyalja a szája szélét, ekkor Mayának eszébe jut a csók és elpirulva hajtja le a fejét. Nick elmosolyodik, inti Márknak tegyen rendet, ő pedig hátat fordít és elindul, elégedetten rakja hátra mindkét kezét, aztán egy pillanatra megáll és visszanéz Mayára, aki még mindig a lefelé néz, mindenki szalad utána, egyedül Márk marad ott és Anna, aki azonnal elkezd kiabálni mindkét lányra, hogy minek kell zűrzavart csinálni? Ismerik a főnököt, ha ma nem lenne jókedve, már ki lennének rúgva! Era azonnal elkezdi ismét Mayát mocskolni, amikor Márk elkiáltja magát: 
 -Nem látod, hogy itt vagyok? Mit gondolsz én ki vagyok? Ha akarom most kirúglak innen! Ne felejtsétek el kinek dolgoztok! Legközelebb nem lesz ilyen elnéző a főnök! - Annát kéri tegyen rendet és amiért megzavarták a nyugodt napját, mindkét lányt meg kell büntetni! A büntetést már nem tudta megmondani mert Nick hívta is, kérte küldje Mayát a konyhába, mert munkája van a számára. Márk visszalép és megfenyegeti Erát, majd kéri Mayát menjen utána neki más dolga lesz, mondja Annának is, hogy valaki mást tegyen Maya helyére, mert neki ma egésznap más munkája lesz ez lesz a büntetése. Maya kérdően néz Annára, hogy most mit csináljon? Anna inti menjen gyorsan Márk után és legyen jó! Maya szaladva megy utána amint a lifthez érnek, kéri hadd menjen a lépcsőn, mire leér a lift ő is ott lesz, de Márk nevet és nem engedi, a nagyfőnök hívatja. Nem tudja miért van jó kedve, de ne tegyék próbára a türelmét, mert a főnök, hát ő nagyon szigorú. Maya tudja és bólint majd belép a liftbe nagyon fél, szinte  remegve néz körül, amikor Márk megfogja a kezét és a karjára teszi, hogy ha fél kapaszkodjon bele. Amint kinyílt a lift már Nick ott várta őket, a szeme azonnal Maya kezén akadt meg, amivel karolta Márkot, hiába engedte el azonnal. Nicknek nagyon nem tetszett, mérgesen néz rá Márkra, azt mondja neki mérges hangon, egy teljes havi elszámolást akar az asztalára egy órán belül minden kiadásról!!! Márk kéri ne legyen olyan gonosz, akkor inkább a szállítók. Nick megnyomja a lift gombját és integet Márknak, majd mérgesen fordul Maya felé és mondja kövesse! Aztán elindul, Maya szalad utána, soha nem volt még a konyhában, nagyon szép volt, sok szakács dolgozott, nagy volt a nyüzsgés, amikor Nick megáll Maya nekimegy és egy lépést hátralép. Nick megfordul, sóhajtva nézi Maya ajkait, majd tovább megy. Mayát teljesen lenyűgözte a hely és Nick tekintélyt parancsoló komolysága, amivel mindenkit ellenőriz és mégis mindenki tisztelettel köszönti őt. Amint átmentek a konyhában a raktárhoz értek, ahol sok beszállító várta őket. Nick megállt és inti Mayának álljon mellé és figyelje őt, majd a kezébe ad egy halmaz papírt és mutatja, amiket ő mond azokat jegyezze be. Amikor elmentek a beszállítók és mindent bevittek a raktárba, Nick elküldött mindenkit a dolgára, ismét kettesben maradt Mayával, minden alkalmat kihasznált, hogy megfogja a karját vagy a derekát, amin meglepődött, hogy nem húzódott el tőle Maya, aminek kifejezetten örült, hirtelen elé lépett átölelte, megakarta csókolni, Maya ekkor eltolta. Nick elnézést kért, biztos zavarban van mert megláthatják, mi lenne, ha felmennének a szobájába, ott nyugodtan kettesben lehetnének? Maya ránéz teljesen sokkolta, amit hallott: 
 --- Azért, mert sok a pénzed és neked dolgozom nem fogok lefeküdni veled! El vagy tévedve, minden lányt megkaphatsz, akit csak akarsz, de engem hagy békén! Mással játszd ezt a játékot! Maya lecsapta a papírokat és elszaladt, hiába ment utána Nick sehol sem látta már. A papírokat a földön hagyva ment vissza a szobájába és hangosan mérgelődött, mit képzel ez a kis lány? Kinek képzeli magát, hogy csak úgy visszautasítson engem! Persze ismét letegezett! Az egész napot az irodában töltötte, majd felrobbant dühében, mindenkire veszekedett és mindenkit megszidott, senki sem állhatott meg előtte, nem is ebédelt úgy ment el a bárba és ivott, elég hamar részeg is lett, senki sem mert szólni neki, csak hívták Márkot és Diát, kérték menjenek mert a főnök nagyon részeg. 
- Maya majd megőrült annyira dühös volt a bunkó főnökére és ha nem lenne fontos ott maradnia már meg is pofozta volna azt a bunkót, ebéd közben se gondolt másra, csak, hogy mennyire megalázta azzal, hogy olyannak néz ki, aki pénzes pasikkal bújna ágyba! Az egész délutánt a szobák takarításával töltötte és senkinek sem szólt semmit, még az sem érdekelte, hogy Era folyton beszól neki, amiért neki kell az összes vécét kitakarítania. 
- Nick a bárpultra dőlve pohárral a kezében alszik és morog álmában, amikor odaér Dia, azonnal kéri menjen pihenni, majd kéri két pincért, hogy kísérjék fel a szobájába a főnököt, amit Nick nem enged odahajolva megfogja Dia fejét és mondja neki mérgesen, mit képzel magáról, hogy mer visszautasítani? Dia nem érti, majd eszébe jut Maya és nevetve bólogat helyeslően, majd kéri menjenek fel pihenni, ő meg megkeresi azt szemtelen lányt és megbünteti. Nick hangosan kiabál rá, hogy majd ő! Majd azt mondja ki kell rúgni azonnal hívják oda és ő majd kifogja rúgni! Dia körül néz látja a sok vendéget, akik mind figyelik, ezért kéri Nicket menjen a szobájába ott várja már Maya, látta amint Márkkal csókolóztak. Nick felborítja a széket és kiabál, hogy az ő lakásában, az ő nőjével! Mindkettőt megöli, majd elindul, de sehogy sem sikerül egyenesen mennie, közben Dia hívja Annát, kéri küldje fel a főnök szobájába azonnal Mayát, siessen ne késlekedjen. Nicknek a pincérek segítenek felmenni a szobájába, utánuk pedig Dia, amint belép a szobába Nick, Mayát keresi, azt kiabálja, hogy hol van a vadmacskája! Dia kéri a pincéreket menjenek csak, majd bezárja az ajtót. Nick sehogy sem tud megnyugodni elindul, hogy megkeresi egyedül azt a pimasz vadmacskáját és jól kirúgja majd, hogy a lába se éri a földet! Dia mire leteszi a táskáját Nick már nyitja az ajtót, nagyon meglepődik, hogy Maya áll előtte, azonnal próbálja megfenyegetni, de elveszíti az egyensúlyát és átöleli Mayát, majd amint érzi az illatát, nem akar mást csak ölelni, de Maya nem bírja megtartani és elkezdenek dőlni, mire odalép Dia is és kéri segítsen elvinni a kanapéig, ott lefektetik, Dia egy párnát rak a feje alá. Maya kérdezi, mit akart, miért hívatta oda? Dia megáll előtte karba tett kézzel és jól megszidja, nem tudja, hogy kell viselkedni egy főnökkel, mit mondott neki amiért ennyit ivott, soha nem iszik! Soha!!! Maya nem meri mondani, hogy kikezdett a pasija vele, ezért csak annyit mond nem idegesítette fel, ha ivott az miatta van és jobban kellene vigyáznia a barátjára! Dia amikor meghallja elneveti magát, gyorsan komoly arcot próbál vágni majd azt mondja:  
Az én pasim? Igazad van! Nekem kell rá vigyáznom! Mivel miattam van ilyen állapotban, ezért én meg rád bízom, vigyázz rá pár percet amig telefonálok. Maya rázza a fejét, hogy dolgoznia kell, az nem az ő dolga, mire Dia rákiabál és azt mondja ez nem kérés! Dia nevetve fogja a táskáját és kimegy a folyosóra, ott felhívja Márkot, kérdezi hol van, sürgősen beszélni akar vele, majd elmegy, szó nélkül hagyja ott kettesben őket. Nick nehezen felül és csukott szemmel kiabál, hogy ki van rúgva, amiért nem akar egy olyan rendes emberrel lenni, mint ő! Maya rázza a fejét és elindul kifelé épp nyitja az ajtót amikor Nick leesik a kanapéról, azonnal visszaszalad, lehajol és próbálja felsegíteni, nagy nehezen átkarolja a derekánál és próbálja felültetni, amikor Nick kinyitja a szemét és meglátja Mayát, jó szorosan átöleli és magához húzva tartja, vesz egy nagy levegőt érezni akarja az illatát, Maya morogva szidja 
-- Miért kell annyit innod? Egy felnőtt férfi, akit mindig mindenki figyel, hogy lehet ilyen? Na gyere! Atya ég milyen nehéz vagy te!  
Nagy nehezen felülnek a kanapéra, ahol ismét ott akarja hagyni, amint feláll és indulna veszi észre hogy Nick dől elfelé, félve hogy ismét a földön landol visszalép és megtartja a fejét, ismét felülteti, most két oldalt kitámasztja nehogy ismét eldőljön, amikor Nick megfogja a csuklójánál és berántja a karjaiba, átöleli, megcsókolja olyan szenvedéllyel, hogy Maya remeg a karjaiban, aztán lassan a keze a derekán landol, aztán a blúza alatt érzi, lassan hátra dőlve csókolja folyamatosan, amikor hirtelen eszébe jut, hogy Nick részeg és semmire sem fog emlékezni, majd azt fogja mondani a pénze miatt volt vele, gyorsan letolta magáról és kiszaladva ott hagyta a szenvedélytől túlfűtött Nicket, aki felül megtörli a száját és néz utána, majd lehajtja a fejét és sóhajt,  
-- A legjobbkor futsz el ismét, le kell hűtenem magam, mert teljesen megőrülök az én kis vadmacskámtól! 
- Elment vett egy hideg zuhanyt végig Maya édes csókjára gondolva, azt viszont nem érti miért gondolta meg magát, nem tudja mi járhat abban a gyönyörű fejében, de annyi biztos, akár, hogy tagadja érez ő is iránta valamit! A zuhany után lefeküdt a kanapéra és ott is aludt. 
Maya leszaladt a lépcsőn és teljesen elvarázsolta, milyen szenvedélyes férfi Nick, ha nem lett volna részeg talán... de itt még a gondolatot is elhessegette, mert mit akarna tőle egy olyan gazdag pasas, akinek szebbtől-szebb lányok hevernek a lábai előtt, leszaladt a raktárba, ahol mindig el szokott bújni és ott is maradt nem is vacsorázott, amikor rendet rakott mindent ismét leült, hamar el is aludt akkor ébredt csak fel, amikor Era bement valamiért és meglátta aludni, gyorsan vette a telefonját és lefotózta, végre egy okot talált amiért kirúgathatja majd, nagyon csendben elment, hogy megkeresse a főnököt, de senkit sem talált sehol. Kora reggel ébredt csak Nick, eszébe jutott a csók, s hogy nem sok kell és végre az övé lesz a kis vadmacskája, már nemcsak a testét akarja, hanem a szívét is, telefonál és kéri a reggeli kávéját. Maya szaladva megy a szemeit dörzsölve a kávéért, azt gondolja nem emlékszik semmire Nick, ezért lassan felsétál a kávéval, bekopog, Nick kiszól, hogy menjen be, tegye le a kávét az asztalra, ő pedig nagy nyugalommal olvassa tovább az újságot. Maya körül néz mert két kávét vitt és azt gondolta ott van Dia, amint Nick ránéz elmosolyodik, eszébe jut a csókjuk, felállva közelebb lép, odahajolva megkérdezi:  
---Talán keres valakit? - Maya inti nem-nem senkit, majd elindul kifelé amikor hirtelen Nick elé lép és megkérdezi tőle:  
--Történt-e valami az este amikor részeg volt? Nem tudja ugyanis, hogy került a szobájába, mintha rémlene, hogy valaki felsegíti amikor leesik? - Maya meglepetten néz rá és inti a két kezével, hogy semmi sem történt, mi történt volna, de legközelebb annyit igyon, hogy tudja mit csinál! Maya azt gondolta biztos miatta vitatkozott vele Dia és ő volt aki emondta Nicknek, hogy ott volt.Nick felhúzza a szemöldökét és még közelebb hajol...: 
- Igen? Szerinted nem tudtam mit csinálok? 
Maya, is egyet közelebb lép, végig simítja Nick arcát, a nyakánál megáll és megkérdezi: 
-- Főnök nem fáj sehol, mert nagyot esett a kanapéról! 
Nick hirtelen megfogja a kezét ott a nyakán és nem engedi el, ugyanis ő másra gondolt. Maya elnézést kér, mivel sietnie kell, kéri elengedné a kezét? Nick rázza a fejét, azt mondja egy feltétellel engedi el, ha elmondja mi történt az este? Maya odahajol és a fülébe súgja, ha nem emlékszik rá, azaz ő baja, mert sajnos ő sem emlékszik túl álmos volt. Nick megérzi az illatát, nem tud ellenállni az egyik kezével tartja a kezét a nyakán, a másikkal átöleli a derekát és megcsókolja hiába próbál elhúzódni Maya nem sikerül, majd ő is visszacsókol, kis idő múlva teljesen egymás karjaiba fonódnak, amikor Maya hátrébb lép és a kezét a szájára téve azt kérdezi miért csókolta meg! 
Nick megnyalja a száját és annyit mond:
 --- Ha nem emlékszel én sem! - Maya elindul kifelé, de még az ajtóból is visszanéz Nickre, aki elégedetten ült vissza és kortyolt bele a kávéba. Amint Maya elindult átöltözni Era már várta őt, kérte azonnal menjen be az igazgatóhoz, nagy vigyorral az arcán. Maya érezte, hogy valami nem stimmel, mert a titkárnő is és Era is egész végig kísérte őt az irodáig, mivel Tom is ott volt és Márk is, kérdezte a titkárnőt melyik igazgató hívatja ő pedig lenézően mutatja, hogy Tom. Amikor Maya bekopogott és bement, mindkettő az ajtóban hallgatózott. Tom azonnal elkezdett kiabálni, hogy minek lóg munkaidőben, ha aludni akar otthon tegye! Mit képzel, hogy a munkahelyén alszik? Maya nem is érti, miről van szó amikor Tom mutatja a fotót, amin a raktárban alszik, bocsánatot kért és kérte ne rúgja ki, többé nem fordul elő. Tom feláll és megigazítva a nyakkendőjét meg kérdezi, hogy nagyon akarja a munkát? Van egy lehetőség, ha ott akar dolgozni, csak kicsit kedvesebb kell, hogy legyen hozzá! Maya először nem is érti majd, amikor rákacsint akkor jön rá mit akar tőle, ahogy közelebb lép hozzá Tom, ő pofon vágja és kiszalad, amint kilép ugrik hátra mindkét lány, ő pedig sírva mondja, most már boldogok lehetnek ugyanis felmond! Majd kiszalad a szállodából útközben összeütközik Márkkal, de nem szól semmit csak megtörli a szemét és szalad tovább, ekkor Márk utána lép, megfogja a kezét és megkérdezi mi történt? Maya csak annyit mond, hogy felmondott és többé nem kell vele foglalkozni! Márk nem érti megkérdezi nevetve, hogy Nick csinált valamit? Ha ő rúgta ki ne vegye komolyan, menjen vissza vele és beszéljenek, majd ő megvédi! Maya rázza a fejét, hogy ő is meg tudja magát védeni, majd halkabban mondja, hogy nem Nick rúgta ki, hanem az a mocsok gazember, az egy disznó, amúgy meg mindegy is, mindenki azt akarta, hogy eltűnjön, hát most boldogok lehetnek! Egy egyszerű, ártatlan lány, aki csak dolgozni akart és semmi mást, folytatja, ekkor ért oda Dia is és azonnal odament hozzájuk, hogy mi történt? Maya még jobban megijedt, mert félt, mi lesz, ha megtudja, hogy a barátja megcsókolta, ezért elnézést kér és elindul, mire Dia megfogja hirtelen a kezét, elindul vele vissza, majd ő megszidja Nicket, ne féljen! Mikor Márk súgja, hogy nem Nick bántotta, hanem az a bolond Tom! Dia még idegesebb lett, azonnal hívta is Nicket, hogy menjen az irodába, mert történt valami Tom és Maya között. Nick egy perc alatt elkészült, rohanva ment a lifthez. Addig Dia visszavitte az irodába, amikor Tom meglátta nevetve mondja, hogy csak nem beárulta? Még csak hozzá sem ért! Mire ez a felhajtás? Igazgató vagyok és úgy döntöttem kirúgom, mert alkalmatlan, ennyi! Erre Dia még idegesebb lett odalépett és mellkason ütötte jó erősen, hogy teljesen megbolondult? Ezért nagyon megüti a bokáját! Nem tudja, hogy Nick és...  ez a lány! Azonban mire folytatta volna bement Márk is és azonnal neki támadt, hogy a múltkor figyelmeztette, hogy hol a helye, talán elfelejtette? Megmondta a lány tabu! Tom leül a székébe nagy nyugalommal és megkérdezi, miért kell egy volt alkalmazott előtt vitatkozni? Akárhogy is könyörög meg sír, nem fog ott dolgozni! Maya nagyon mérges, odalép lecsapja a két kezét az íróasztalra, pont Tom elé és azt mondja, nem is akar ott dolgozni, ahol egy olyan férfi van, mint ő! Aztán elindul kifelé, megtörli a szemeit és gyors léptekkel megy az ajtó felé, amikor odaér Nick, amint meglátta Mayát utána ment, megfogta a kezét, maga felé fordította, látta a kisírt szemeit, a szíve szinte összeszorult, közel hajolva hozzá megkérdezte mi történt? Ki bántotta? Maya megfogja a kezét, kéri engedje el, már nem akar semmit sem, aztán ledobja a kezét és elszalad, mire Nick utána ment volna, a titkárnő nagy boldogan kérte menjen gyorsan az irodába mert hangosan vitatkoznak odabenn. Nick néz Maya után sóhajtva, majd visszamegy az irodába, ahol, amikor belépett mögötte a kíváncsiskodó titkárnővel, amint beakart menni Nick bezárta előtte az ajtót, így csak hallgatózni tudott. 
Dia vitatkozott épp Tommal nagyon hangosan amiért kirúgta a lányt.Nick először nem is értette mi történik, majd elordította magát, hogy ott van ő is a szobában, hogy mernek így is osztozni!!! Ekkor mindenki elhallgatott, Tom felállt a székéből, kérte üljön le, majd ő elmondja mi történt! Azért hisztizik Dia mert kirúgta a lusta munkásokat! Dia közbe vág és azt mondja milyen lusta munkásokról beszél? Egyedül Mayát rúgta ki! Nick rácsap az asztalra és fenyegetően néz Tomra és megkérdezi, pontosan kit is rúgott ki? Tom miközben leül a kanapéra mondja azt az új lányt a Mayát, vagy mi a neve! Nick feje füstölt látta Tom is, ezért gyorsan megmutatta a felvételt, amin munkaidőben a földön alszik Maya és elégedett arccal néz Diára. Nick feláll, elveszi a telefonját, megkérdezi ki küldte a videót? Mire Tom arcáról eltűnik a mosoly, azt mondja, azaz ő dolga, de munkaidőben nem lehet aludni, feleslegesen fizetik a munkabért az ilyeneknek! Nick még mérgesebb lesz, odalép és erősen megfogja a vállát, miközben egyre jobban szorítja, megkérdezi ki adja a fizetést? Tom mutatja, hogy ő. Aztán Nick ismét megkérdezi és neki vajon ki adja a fizetést, mire ismét mutatja, hogy ő. Nick elengedi hirtelen Tomot, aki a kanapéra zuhan, a fájós vállait fogja közben. Nick visszaül és azt mondja igaza van, ha valaki lusta és nem dolgozik minek kapjon fizetést, majd telefonon hívja a titkárnőt, azt mondja a mai naptól kezdve a teljes fizetését megvonja Tomtól és leteszi a telefont. Tom azonnal felpattan és megemeli a hangját, hogy minek vonná meg tőle a fizetést? Nick ismét az asztalra csap, amitől megijednek, ekkor visszafogott hangon kérdezi meg ismét, amikor Nick azt mondja, ne felejtse el kivel beszél! Amig a lány nem áll munkába, nem kap fizetést és legközelebb jól gondolja meg kivel szórakozik, mert ami az övé az tabu! Aztán feláll és elindul kifelé, még megáll előtte, azt mondja csak a barátságuk miatt van még életben, legközelebb vigyázzon! Dia is felpattan és kinyújtja Tomra a nyelvét, szaladva megy Nick után. Márk pedig csendben ült a sarokban. Tom akkor sem értette mire fel csinált ilyen jelenetet, hisz azelőtt nap is kirúgott három embert, azért nem szólt. Márk feláll és odamegy nevetve Tom elé, hogy vegyen szemüveget és figyeljen jobban, de Nick szerinte is ijesztő volt, rég nem látta ilyen dühösnek, ha meg megtudta volna, hogy rástartoltál neked annyi! Na de mindegy, jobb, ha megkeresed, mert még tényleg nem lesz fizud! Nevetve ment ki. Ökölbe szorított kézzel ült Tom, hogy mit csinált az a kis lány a főnökkel? Amikor csörgött a telefonja a bankja volt, mert zárolták a kártyáit, rácsap az asztalra, hogy fog így csajozni? Gyorsan pattant is és ment Krisztihez, mert ez a titkárnő neve, hogy gyorsan keresse ki az új lány címét! Kriszti néz rá értetlenül, hogy kire gondol? Tom mérgesen mondja az a kis... ajj a Maya címe kell és tegnapra kéri, majd amint bevitte a titkárnő ő azonnal kikereste a telefonszámát és felhívta. 
Maya hazaérve azonnal bekuporodott az ágyba és elaludt a telefoncsörgésre ébredt csak fel, meglepődve hallotta, hogy Tom az és szeretne vele beszélni, ami még furább volt nagyon kedves volt, azt gondolta Maya ismét ki akar vele kezdeni, ezért szó nélkül letette és hangosan szidta. Tom egész délután hívogatta, nagyon ideges volt amiért már fel sem veszi. Mit képzel az a lány? Nekem nem veszi fel!-  ha nem lenne muszáj biztos adnék neki egy leckét! Maya lehúzta a telefonja hangját, lement Petihez és Florhoz egész este velük volt.  
Tom nem tudta mit tehetne, mert hát, ha nincs pénz nincsenek lányok, sem bulik, a gondolataiba merülve ment a folyosón amikor összefutott Márkkal, aki azonnal kérdezte is tőle, hogy beszélt már Mayával? Vissza tudta csalni? Nick már ezerszer kérdezte! Tom hangosan morog, hogy nem, még csak a telefont se vette fel az a kis nem is tudja mit mondjon rá, mérgelődik, hangosan zokog, hogy mi lesz a lányokkal, ha nincs ott? Minden boldogsága attól a kis piócától függ, aki benyalta magát a főnöknek és még a kis Diát is maga mellé állította! Márk nevet rajta, azt találta ki, hogy majd ő inkább megkeresi Mayát, mert addig neki sincs nyugta! Megőrjítitek az agyam a lányok miatt!  
Tom megöleli és meg köszöni, tudja jól, ha Márk a kezébe veszi az ügyet meg is oldja, hisz mindig ő rakott rendet utána addig is.  
Márk bement az irodába, a székébe forogva azon gondolkodott, hogyan hívja vissza, úgy, hogy ne tudja meg, hogy a főnök szeretné ott látni! Ahogy agyal eszébe jut Dia, neki mindig is remek ötletei voltak, biztos segít majd. Dia meg is ígérte, biztos kitalál valamit, jelenleg is a szállodában van, mert a főnök még elviselhetetlenebb mint rég, azonnal le is ment és leülve egymással szemben gondolkodtak, még a vacsorát is az irodába kérték, amikor is Dia azt találta ki mi lenne ha elmennének és felkeresnék aztán megkérnék menjen vissza. Márknak tetszett az ötlet de az nem, hogy megkérjék, hogy jön az ki, hogy a szálloda igazgatója kér egy próbaidős alkalmazottat! Akkor jut eszébe Anna, felhívják és megkérik hívja fel Mayát és vegye rá, hogy dolgozzon újra a szállodában, de azt ne említse, hogy ők kérték, csak annyit mondjon nem lehet kirúgni amíg a próbaideje tart. Anna nem is értette miről van szó, de beleegyezett és gondolta megtudja, Mayától mi történt megint! Anna azonnal hívta is, neki már felvette, azonban amikor megkérdezte mi történt, neki már elmondott mindent részletesen még azt is mit kért tőle Tom. Anna sajnálta és mondta, mindig kérte maradjon távol tőle, mert nem jó ember, egy ideig ugyan rendes volt, de néhány hete ismét nagyon gonosz és nagy nőcsábász lett, senki sem tudja mi történt vele, majd elmondta ne foglalkozzon vele, de ha szeretné a fizetését megkapni be kell mennie tovább dolgozni, amíg tart a próbaidő, nem nagyon akart visszamenni, de szöget ütött a fejébe amit Anna mondott, hogy pár hete megváltozott, azt gondolta lehet ő volt a tettes aki bántotta a testvérét, ezért belegyezett, visszamegy, amúgy is azon gondolkodott, mit kell tennie, hogy ismét ott dolgozhasson. 
Nick nagyon mérges volt, mert semmit sem tudott Mayáról, azt gondolta elmegy és személyesen kér bocsánatot és visszahívja őt, aztán amint be ült a kocsiba meggondolta magát, mit fog róla gondolni ha csak úgy beállít, azt sem tudja mit mondhatna, ha meglátja, lehet megcsókolja szó nélkül, azon kapta magát, hogy már Maya lakása előtt is van, csak néz felfelé a kocsijából, épp indulna amikor kilép Maya, gyönyörű volt,varázslatosan szép, mögötte azonban egy férfi, akit azonnal meg is karolt, látszott nagyon jól ismerik egymást, rácsapott a kormányra, dühösen hajtott el, azt nem is látta, hogy csak Flor elé mentek aki épp akkor érkezett a munkából, aztán nem is engedték haza, sem átöltözni, sem letenni a  holmiját azonnal elmentek egy bárba iszogatni, ahol Flor is dolgozik, egész éjszaka jól mulattak és hajnalban mentek csak haza. 
Nick nagyon féltékeny volt és mérges magára amiért nem ment vissza és nem húzott be egyet annak a fickónak, aki az ő nőjét akarja, a szállodában sem tudta senki sem elviselni, mindenki elkerülte egész este, még Dia és Márk is, inkább elmentek szórakozni, mert nagyon nehéz a természete alapból is Nicknek, ha meg még ideges mindenki eltűnik körülötte. Nick csak feküdt a kanapén és azt látta maga előtt amint Maya együtt van azzal a férfival, arra gondolt lehet amiatt nem akar vele lenni? De akkor is megszerzi, amit vagy akit akar, neki nem akadály egy kis ficsúr! 
Dia és Márk is ugyanabban a bárba mentek ahová Maya és a barátai, mivel nagyon sokan voltak, ezért Flor besegített egy kicsit, mert neki is sokat segítenek a munkatársai. Maya és Peti ketten maradtak az asztalnál nevetgéltek, közben táncoltak, amikor pedig Flor elment mellettük Peti mindig megcsókolta. Dia és Márk is jól szórakozott, amíg észre nem vették Mayát egy idegen férfival, látszólag nagyon közeli a kapcsoltuk, mert folyton nevetgélnek és együtt is táncolnak. Dia azonnal felpattan és odamegy köszönni, igencsak meglepődik Maya, hogy ott látja őket és eszébe jut amint Nick megcsókolja, félve, hogy ismét kirúgják, úgy mutatja be Petit, mint a barátját, Peti majdnem megfúllad az italtól, de amint int neki Maya ő csak bólogat. Dia nagyon mérges és elkezd vele vitatkozni, hogy miért kell neki más férfi és miért nem jó neki Ni... de nem tudja befejezni, mert Márk odalép és befogja a száját, jó szórakozást kíván és elhúzza onnan Diát, majd még visszaszól és kéri el ne késsen reggel a munkából! Dia mérgesen harap bele Márk kezébe és veszekszik vele, hogy miért nem hagyta, hogy megmondogassa a magáét, hisz megcsalja Nicket! Márk kéri halkabban kiabáljon, a kezét fújdogálva, hogy milyen kis hamis kutyus, arra kéri ne szóljon bele, mert Nick őket húzza majd nyársra. Dia nagyon mérges, közben azért neveti amint Márk a kezeit fújdogálja. Márk kéri vigye haza mert miatta sérült meg, nem tud vezetni sem. Dia rázza a fejét, hogy micsoda egy kis lány alig, harapta meg, amire Márk még jobban hisztizett, hogy mennyire fájt neki, most beteg lapra kell mennie, és mivel miatta sérült meg ezért neki kell ápolnia! Dia nevet és elindulnak, Márk megkéri ne szóljon semmit Nicknek, majd később elmondja ő maga. Maya és Peti megvárták még Flort és amint végzett együtt mentek haza, azt beszélték milyen jelenetet csináltak a főnökei. Maya megkérte Petit és Flort, hogy segítsenek neki, az úton hazafelé elmeséli miért is ment a városba és miért kell ott dolgoznia. Flor annyira sajnálta, hogy egész végig zokogott, megígérte mindenben segítik majd, oldalba lökte Petit is és ő is bólogatott, hazaérve Maya hamar elaludt. Reggel a telefon csörgésre ébredt, félszemmel nézte meg a telefont, Anna hívta, meg is lepődött, hogy nem a főnök az, kérte siessen nehogy elkéssen. Maya hangosan kuncogva rakta a párnát a fejére, hogy csak öt percet hadd aludjon, de sehogy sem tudott visszaaludni, nem akart dolgozni menni és valamiért félt ismét visszamenni, már annyiszor akarták kirúgni onnan, hogy az már nevetséges, majd amíg készült megfogadta magának a tükör előtt, hogy mihelyst kiderül ki bántotta a testvérét azonnal kilép a szállodából, az első helyre Tom lépett, akik gyanúsak, már csak közelebb kellene hozzá férkőznie, hogy megtudja ő tette-e. A busznál találkozott Florral, aki mikor meglátta megölelte és mondta ne aggódjon ő már mindent megbeszélt a Petivel, ha segítség kell azonnal hívja őket. Maya a mellette álló férfi kezén lévő órára pillantott, már megint késésben volt, gyorsan amikor megállt a busz ő szaladva ment a szállodába, megint csak a főbejáraton, gondolta visszafordul az ajtónál, mert senki sem volt ott csak az őr, aki mosolyogva köszönti, mert tudja egyedül ő képes mindig eltévedni, Maya azt gondolja többé nem fog semmit sem csinálni, hogy megint kirúgják, amikor azonban visszafordult neki ütközött Tomnak, aki azonnal köszöntötte és megköszönte amiért visszament. Maya meg sem mert szólalni, annyira zavarban volt, aztán bólintott és elindult amikor eszébe jutottak Anna szavai, gyorsan megállt, visszalépett megkérdezte miért köszöni meg? Tom nem mondott semmit csak annyit, hogy kicsit ideges volt, de jobban kell dolgoznia, nem lesz mindig mellette valaki, aki megvédje. Maya nem értette ugyan, de megköszönte a kedvességet amiért meggondolta magát és meghívta egy kávéra is, köszönésképp, amit Tom elfogadott, azt gondolta, hogy ha a főnök nem tudja meg, akkor lehet közöttük egy kis kaland, lehet segít majd feledni….  
Maya szaladva ment hátra, amikor belépve a szállodába a munkásoknak leesett az álluk, hisz azt beszélték épp, hogy kirúgták. Maya ránevetett Annára, aki azonnal csendre intett mindenkit és elmondta mindenkinek a munkáját, kérte azzal foglalkozzanak, majd kérte Mayát gyorsan menjen vigye a főnök kávéját, mert ma is bal lábbal kelt! Maya nagy boldogan szaladt is, mert örült, hogy maradhat, mivel majdnem biztos, hogy Tom volt a tettes, a kávékat ismét azonnal adták neki sor nélkül, mivel csak egy kávét kellett vinnie a másikat lassan megitta amíg felért a lépcsőkön, az ajtónál megállt és bekopogott, mindhiába senki sem válaszolt, azt gondolta biztos elment a főnök, ezért bement gondolta gyorsan leteszi és távozik, amikor belépett vette észre Nicket amint a kanapén alszik, csak derékig volt betakarva és az egész izmos felső teste szabadon volt, mindkét keze pedig a feje alatt, Maya nyelt egyet amikor végig nézett rajta és óvatos léptekkel ment oda mellé és tette le a kávét, majd ismét végig nézett Nicken, lassan elindult kifelé, véletlenül becsapta az ajtót és megállt becsukta mindkét szemét, hogy vajon hallotta-e Nick, még várt pár percet, aztán szaladt elvenni a kávés csészét amit a folyosó lépcsőjén hagyott. Elég késő volt már amikor Kriszti vitte a hivatalos papírokat, meg is akarta nézni melyik lány miatt nem ment be az irodába, mert csak olyankor késett, bekopogva még mindig aludt Nick. Kriszti hozzáért a hasához amikor Nick felrettent és elkapta a csuklóját, hirtelen azt hitte Maya, mikor viszont látta, hogy a titkárnője, eldobta a kezét és rámordult, hogy mit képzel minek ment a lakásába, tudnia kell helyét, ezt nagyon nem szereti, hisz már rég neki dolgozik! Nick amint kinyitotta a szemét és látta a kávét, felült, a kezébe fogva a csészét körül nézett, akkor kérdezte meg Krisztit, hogy ki vitte a kávét, csak nem dolgozik ismét Maya? Kriszti, odanyújtja a cukrot és mondja majd ráesve, hogy ő vitte a kávét, az a kis hálátlan biztos nem értékeli, amit a főnök úr érte tett, ne is foglalkozzon vele. Nick belekortyolt s mivel hideg volt egyből Mayára gondolt, majd felállva kinyitotta az ajtót, kérte fogja vissza a nyelvét és menjen dolgozni, ne őt tartsa fel! Egyszerűen csak kizavarta, majd leült és megint belekortyolt a kávéba, szinte érezte a parfümjét is, elkészülve elegánsan, amint ment a lifthez már belekötött a takarítókba, hogy miért nem vitték ki még a kávés csészét? Talán kérvényt kell benyújtania? A liftben is folyamatosan telefonált a bált szervezte, amint leért és meglátta Tomot, megtudta volna ölni a tekintetével, elküldte egy ellenőrzésre, ahol egész nap ott kell majd lennie. Márk nagy boldogan érkezett meg Diával karöltve, egyenest a titkárnőhöz mentek, kértek három kávét. Nick odaszólt a titkárnőnek, hogy ha lehet forrót, ne olyat, mint reggel vitt, mert akkor baj lesz! Márk és Dia egymásra néznek, Dia azonnal megkérdezi, hogy nem Maya szokta vinni a kávét? Senki másnak nem engedte eddig ugyanis! Nick mérgesen kerüli ki őket, az irodába érve lecsapja a telefont az asztalra és az ablakhoz megy: 
-- Mintha nem tudnátok, hogy már nem dolgozik itt! Eddig mindent megtett a munkájáért, most meg csak úgy elment és vissza se jött!  
Dia közbeszól, hogy szerinte jobb is, ha nem tér vissza, mire Márk megfogja a kezét, kéri ne beszéljen butaságot, reggel hívta Anna és mondta már dolgozik. Nick megfordul, arra gondol lehet ő vitte be a kávét és amiatt érezte őt reggel! Odalépve a telefonhoz, hívta is Krisztit és nagyon mérgesen kérdezte meg, hogy ki vitte a reggeli kávéját, ha akar hazudjon csak, de vállalja majd a következményeket! Krisztinek nem volt mit tennie ezért elmondta, hogy amikor ő bement a kávé már ott volt az asztalán. Nick mérges is volt, de boldog is, kiküldte a titkárnőt, hogy később számol vele és nem is akart mást csak látni Mayát, csak ott hagyta őket az irodában és ment is megkeresni őt, hamar meg találta, a folyosón takarított épp, gyönyörű volt és a fülében a fülhallgatóval dúdolt, teljesen elvarázsolta Nicket, aki hiába szólította többször is, Maya nem hallotta, a folyosón is jöttek-mentek, ezért odalépett megfogta a kezét, bevitte a mellettük levő raktárba, ott pedig bezárta az ajtót és nekidőlve az ajtónak fogta a kezét, szólni sem érkezett Maya úgy megijedt, kérdezte is, hogy mit akar tőle? Miért vitte oda és próbálta kinyitni az ajtót, de nem tudta odébb tolni Nicket hiába próbálkozott, Nick pedig megfogta mindkét kezét a hátához téve tartotta egész közel magához, 
-- Nem tudod mit akarok ugye? Miért szeretnélek magam mellett tartani, fogalmad sincs róla? 
- Maya rázza a fejét, mert neki csak a bosszú létezik, nem lehet szerelmes amíg nem tudja meg ki a tettes - gondolja közben. Nick még jobban magához húzta és megcsókolta, amikor próbált elhúzódni tőle egy kézzel a fogta Maya kezeit a másikkal pedig megfogta az állát és magához húzva ismét megcsókolta igazi forró szenvedéllyel. Aztán elengedte megtörölte a szájáról Maya rúzsát és azt mondta, ha rájön mit akar tőle keresse meg! De, ne tartson túl sokáig, mert nem tud várni, nem épp a türelméről híres mint tudja, mondja neki nevetve miközben ismét megemeli az állát és az orrára koppint gyengéden. Maya utána lép és megfogja a karját, hogy ő nem akar játszani és nem érdekli mit akar, hagyja békén. Nick azt mondja persze-persze tudja nagyon jól és integetve a kezével ott hagyja Mayát. Nick lemegy az irodába végig fütyörészve, ami annyira meglepő volt, hogy mindenki utána fordult, az irodában még  mindig marakodott Márk és Dia, amikor Nick belépett épp egymást ölelve üldögéltek. Nick meg is jegyezte, már ideje volt egymásra találniuk! Márk helyeslően bólogat, Dia meg vállon csapja, hogy az ő hibája amiért olyan kis félős nyuszi! Márk elmeséli Nicknek, hogy én vagyok a nyuszi, de ő meg egy harapós kutyus és mutatja Dia foga nyomát. Nick mosolyog rajtuk és gratulál, hogy ezt meg kell ünnepelni, fülig érő szájjal ül le a székébe, ekkor Dia és Márk egymásra néznek majd Márk azt mondja, a főnök nyugodt és jókedvű, végre megjött Maya, mostmár  megmarad az életük:
- Főnök úr, kérjük a testi épségünk miatt, tartsa maga mellett a nyugalma forrását! - mondja tisztelegve Márk. Nick komoly arccal ül fel és csap az asztalra, majd ismét hátra dőlve forog.
 A gála közeledtével egyre több a munka, amint a szokásos ellenőrzésen voltak körbe nézni a szállodát, Nick meglátta Mayát, megállt egy kicsit és csak nézte mozdulatlanul. Márk köhög sokszor, hogy menjenek már, mert túl feltűnően nézi a lányt és más is észreveszi, hogy belezúgott. Nick egy lépést tesz aztán ismét megállt, amikor odaért Era, azonnal odament hozzá és próbált vele beszélni, amit Nick meg sem hallott. Era csak fújta a magáét, amikor Nick csettintett, Márk azonnal elküldte, hogy dolgozzon. Nick is elindult, Márk mellette, utánuk pedig a többiek, a raktárnál állt csak meg Nick és eszébe jutott a csók, kis mosollyal az arcán nézett a többiekre és lett komoly ismét, ekkor eszébe jutott, hogy a drága kis vadmacskája a földön szokott aludni, odahajolt Márkhoz és súgott neki valamit, majd Márk odalép Annához és kéri, később vigyenek egy széket a raktárba. Anna megkérdezi mért, hisz az csak tároló, de Márk bólint, hogy ne kérdezzen semmit csak tegye amit kért, Anna kéri a személyzet egy tagját, aki a bőröndöket segít vinni, hogy vigyen a raktárba széket és csak hagyja ott. Nick visszament az irodába és Márkkal meg Krisztivel dolgoztak egész délelőtt, Krisztinek eszébe jutott, hogy ez a legjobb alkalom megmutatni, hogy milyen jól illik a főnökhöz és csak ő tudja mikor mire van szüksége, leteszi a papírokat, odahajolva elkezdi mondani, hogy már elhozta az öltönyét a bálra, mivel nagyon sokat dolgozik hoz egy kávét. Márk közbe szól, hogy mi az talán őt észre sem vette? Nem tudja, hogy neki is van szava és tekintélye a szállodában? Nick hozzádob egy mappát és kéri ne mérgelődjön mindenki tudja, hogy hárman vezetik a szállodát és mindannyian egyformán főnökök! Márk megemeli a vállát és elégedetten kérdezi meg a titkárnőt, hogy hallotta ugye? Kriszti elhúzza a száját elnézést kérve elindul a kávéért. Nicknek azonban más ötlete támadt, kéri üljön csak le majd ő hozat kávét mindenkinek, azzal a lendülettel vette is a telefont és hívta Mayát, hogy azonnal vigyen be három kávét az irodájába! Maya épp a virágokat öntözte, nagyon nem volt kedve menni, gondolta megkéri a minden lében kanál Erát, hogy vigye be ő a kávét, nem akar találkozni azokkal ott az irodában, kitudja miben mesterkednek hárman. Már csak meg kellett találnia valahol, el is indult megkeresni, amikor épp lépett volna ki a kávézóból, szólt utána a pultos és kérdezte hová megy, kész vannak a kávék, vigye azonnal mert mérges lesz a főnök! Maya sokkolva áll, hízelegve somfordál oda, megkérdezi nevetve honnan tudja, hogy kávét kell vinnie? A pultos rácsap a fejére egy csengéd legyintéssel és azt mondja, vajon honnan tudja? Találja ki! Maya azonnal Nickre gondol, nevetve nyúl a tálcáért és már iszkol is onnan, a folyosón hangosan motyog, hogy mit képzel az a mocsok csak úgy felhívja a kávézót, mintha ő nem tudná maga elkérni a kávéját a nagyságos úrnak! Ahogy megy le a lépcsőn találkozik Erával, aki azonnal elé lép, hogy belekössön amiért csak sétálgat. Maya eszébe jut, hogy ha megmondja kinek kell a kávé biztos azonnal beviszi helyette és nem neki kell, arra gondol, hogy milyen okos, megáll és nevetve mondja, hogy:
 --- A nagyfőnök kérte, hogy egy takarító vigyen kávét az irodájába, mert elfoglalt és hát mivel pont én voltam a bárban, én vagyok a szerencsés, aki belép a nagyfőnök irodájába.    
- Aztán elhúzza a száját és elindul lassan, amikor Era utána kiállt és egyszerűen elveszi a kezéből a tálcát, hogy egy újonc mit képzel, hogy léphetne a nagyfőnök irodájába! Önelégült arccal lenéző pillantással hagyja ott, ami egy kicsit sem idegesítette Mayát, nagy boldogan szökellve ment vissza virágokat locsolni.  
Nick nagyon várja Mayát, az ablaknál állva folyamatosan az ajtót nézi, nem is érdekli mit beszél a titkárnő, amikor kopognak, gyorsan odalép a székébe és leülve kinyitja a dokumentumot ami az asztalon volt. Márk elneveti magát, gyorsan próbál komoly arcot vágni, maga elé tartja a mappát, Nick kiszól, hogy szabad közben gyorsan megigazítja magát mintha nagyon elfoglalt lenne, nagyon meglepődik azonban amikor az egyik szobalány lép be a kávékkal, rácsap az asztalra, amit Márk is észrevesz és azonnal felpattanva elveszi a tálcát, halkan megkérdezi hol van Maya? Miért nem ő hozta a kávét? Era nem is érti mire fel vinné egy újonc? Azt mondta épp a kávézóban volt, azért hozta ő mert az újoncok nagyon elfoglaltak.  
Nick feláll és kiabál: 
-- Mi az, hogy elfoglalt? Mit képzel? Ha nem neki kell szót fogadni, vagyis fogadniuk akkor kinek?  
Márk látta, hogy mindjárt egyben lenyel mindenkit, kérte Erát tegye csak le a kávét és gyorsan menjen dolgára. Márk pedig felhívta Annát, kérte azonnal küldjön fel egy kávét a főnöknek, majd súgva mondta, hogy csak Mayával küldje és siessen! Nick nem leli a helyét annyira mérges rá amiért nem ő vitte be a kávét, az ablakpárkányra támaszkodva néz kifelé, amíg Márk kéri Krisztit, hogy menjen és csinálja a dolgát, ne legyen láb alatt folyton. Kriszti mérgesen ráncolja össze a szemöldökét, hogy nem akar menni, csak tovább ült a helyén. Márk odahajolva súgta neki, rendben, ha nem megy, de vállalja a következményeket és nevetve visszaül a helyére. Nick továbbra is az ablakban áll, amikor Kriszti meg szólal:
 -- Főnök úr a kávéja, el fog hűlni! Nick hátra fordul és mérgesen mutat az ajtó felé. hogy nem az volt mondva, hogy menjen dolgozni? Mit keres még az irodában! Aztán Márkra néz, közli minden havi bónuszt megvonni a titkárnőtől, aki nem követi az igazgató parancsait! Márk elégedetten bólogat és integet Krisztinek aki dühöngve megy ki, hogy ő megmondta. Krisztinek egyre nehezebb elviselni Mayát, mert amióta ott van, szinte mindig megszidja a főnök és a fizetését is miatta vonták meg, mérgesen csapott le minden papírt az asztalra és leülve a székébe azon gondolkodott, hogy szabadulna meg attól a kis parasztlánytól! Gondolta Era sem kedveli amiért mindig a főnök körül legyeskedik, ezért megkéri segítsen kitenni a szállodából, aztán Erától is megszabadul, hisz nem ez lenne az első eset, hogy a kezébe veszi az irányítást egy betolakodó miatt. 
Nick nagyon mérges, Márk pedig próbálna elmenni, mert tudja rajta csattan az ostor, de amikor feláll, Nick ráordít, hogy üljön csak le! Márk nevet ijedten és leül, majd Nick tovább veszekszik:
 -- Mit képzelnek ezek a munkások, újonc ide vagy oda, én vagyok a főnök nem? Nem azt kellene csinálnia, amit én mondok? - Mutat magára miközben Márktól várja a választ, aki csak bólogat és annyit mond minden alkalmazott engedelmes, egyet kivéve és elmosolyodik. Nick még mérgesebb lesz, hogy pont, azaz egy miatt, kell mindig fájnia a fejének!  
Maya még mindig a virágokat öntözi, amikor nagy mérgesen odamegy hozzá Anna, aki azonnal jól megszidja, hogy teljesen megőrült, ki akarja magát rúgatni? - A főnök majd felrobbant amiért nem te vitted be a kávét, azonnal menj és vigyél egy kávét a főnök irodájába! Majd megfenyegeti és ott hagyja, amikor Maya dobbant a lábával, hogy mire fel ez a nagy felhajtás? Nem is mindegy ki viszi a kávét? Aztán attól fél azért akarja a főnök, hogy ő vigye be a kávét, mert megint meg akarja szidni valamiért, főleg, ha három kávét kért akkor ott vannak mind a hárman. Elvette ismét a kávét, a pultos is megfenyegette és nevetve húzta a száját, aztán elindult azon agyalva mit kellene csinálnia, nem akar megint vitatkozni velük, főleg, ha ott van minden főnök. Nagyon lassan ment le amikor a titkárnő megállította, hogy ne gondolja, hogy mert a főnök játéka, mindig minden a kedve szerint lesz! Maya összehúzza a szemöldökét, hogy mi baja van megint? Aztán elindul az iroda felé, megáll az ajtóban, épp kopogni készül amikor hallja Nick hangját, aki veszekszik, arra gondol biztos mérges ezért gyorsan hátat fordít, hogy a kávé kilöttyen és odalép a titkárnőhöz, gyorsan odaadja a tálcát és azt mondja igaza van, vigye csak be ő a kávét! Gyorsan elszalad, visszamegy a virágokhoz, hogy összeszedje a holmikat. 
Kriszti elégedetten nevet, hogy könnyebb volt, mint gondolta és bekopog. Nick amikor hallja a kopogást gyorsan elhallgat, Márk pedig vesz egy levegőt végre, mert már fájt a füle, amikor belépett a titkárnő, Márk lehajtja a fejét és mindkét kezét a fülére teszi. Nick feje füstöl, most már nem hagyja szó nélkül, megkérdezi hangosan ordibálva, hol az a lány? Kriszti majdnem elejtette a tálcát és mondja, ki az új lány? Látta azonban, hogy nagyon ideges a főnök, félt majd még kirúgja ezért, csak annyit mondott, hogy a kezébe adta a tálcát és azt mondta, vigyem be én a kávét, mert az nem az ő dolga és elment. Nick rácsap az asztalra, amikor Márk feláll kiveszi a tálcát a kezéből, meg fordítva mutatja, hogy menjenek inkább és kitolja az irodából Krisztit, ő is megy a tálcával a saját irodájába, nem akar ott lenni amikor felrobban a főnök. Nick magában kiabál, hogy mi az, hogy nem az ő dolga? Az ő dolga az, amit neki mond a főnök! Mit képzel, magáról, ilyen hozzáállással nem lehet dolgozni, majd ő megmutatja hol a helye annak, aki nem engedelmes! Elveszi a zakóját és miközben megy ki felhívja Annát és megkérdezi dühös hangon hol van Maya? Anna mondta, hogy a kávézóban van, de mire kérdezte volna mit csinált megint, Nick le is tette a telefont, amint felért a kávézóhoz, nagy hévvel és füstölgő fejjel belépett, Maya pedig a kezeiben a locsolóval és vedérrel indult épp kifelé, amikor megálltak szemben egymással, egy pillanatig elveszve egymás tekintetében. Nick hirtelen megfogja a kezét és a holmit ledobja a földre, mutat a pincéreknek, hogy azonnal elpakolni, kézen fogva kiviszi Mayát a kávézóból, mindenki elhallgatott és tátott szájjal figyelte őket, amint végig kézen fogva húzza maga után Mayát, aki csak a hátát figyelte és a haját, milyen tökéletes gondolta mosolyogva, majd hirtelen eszébe jut, hogy mit képzel az a bunkó és próbálja kihúzni a kezét, ekkor Nick megáll és felé fordulva neki szorítja a falnak, egyik kezével a kezét tartja a másikkal pedig a falnak támaszkodik, közel hajolva hozzá megérzi az illatát és csak az ajkait figyeli, majd szó nélkül megcsókolja, aztán átöleli a derekát, magához szorítva csókolja tovább. Maya nem tud ellenállni a férfias és erős szenvedélyének és visszacsókol, aztán megfogja a mellkasát és kicsit hátrébb tolja, Nick nem engedi el, csak a fülébe súgja, hogy mer ellenkezni a főnökével? Ha tovább is engedetlen lesz meg kell majd büntetnie és azért nem vállal majd felelősséget! Maya csak néz rá még nem is pislog, amikor Nick megnyalja a szája szélét és nevet majd ismét megcsókolja a száját hirtelen. Maya eltolja, megkérdezi miről beszél nem érti? Nick bólogat és azt mondja, ha még egyszer nem azt csinálja, amit mond, akkor ez lesz a büntetése. - Jegyezze meg! Amit a főnök mond az a törvény! Aztán elégedetten hagyja ott a folyosón Mayát, aki dermedten áll, majd nekidől a falnak, a szájára teszi a kezét. Mihez kezdjen most, ez a bunkó egyre szemtelenebb és egyre aranyosabb is, kezd közben topogni és indult vissza a kávézóba a holmijáért, ott azonnal mindenki sajnálva kérdezte, hogy nagyon kiabált rá a főnök? Maya elpirulva bólogat. 
Nick pedig nagyon jó kedvűen ment vissza az irodába és mivel már várták a megbeszéléshez a gáláról, fütyörészve ült le a székébe. Márk visszafojtott lélegzettel figyelte, amikor látta milyen jó kedve van, tudta, kibékült Mayával, vett egy nagy levegőt megnyugodva és elkezdték a megbeszélést, egyedül Tom nem volt jelen, mert napok óta bulizott. Nick hátra dőlve a székében forgott és hallgatta, amiket mond Kriszti, aki halkabban beszélt és mindig mindent megkérdezett Márktól is, mert nem akarta felbosszantani és kérni akarta, engedje el a büntetését. A megbeszélés közepén toppant be Dia, aki, amikor meglátta közel ülve egymáshoz Márkot és a titkárnőt mérgesen nézett Márkra, mikor ránézett ő is a titkárnőre és Diára, gyorsan felpattant, odalépve megölelte, elvette a táskáját, kérte üljön csak le, Dia úgy ült le, hogy jól odébb tolta Krisztit, aki majdnem leesett a kanapéról. Nick is üdvözölte azonnal megállítva a székét felült, kérdezte nem szeretne-e kávét inni? Majd ő rendel neki, Dia kérdően nézett Márkra, aki inti, hogy kérjen kávét. Dia bólint és közben elkezdi a papírokat nézni, amik előtte voltak a bálról, amit mérgesen húzott el előle Kriszti, Dia ránéz Márkra, aki azonnal fogja Kriszti karját és kéri menjen csak, majd később folytatják. Kriszti hiába néz Nickre ő telefonál a kávéval van elfoglalva. Márk meglazítva a nyakkendőjét ül le Dia mellé és átölelve súgja neki, ha hamarabb jön lát egy jó kis műsort, habár neki háromszor állt meg a szíve egy óra alatt. Dia kérdezi, miről beszél mesélje el, amikor Márk mondja várja csak ki, ha nem az viszi a kávét, akit a főnök akar, jó műsort fog látni. Mayát ismét hívja Anna és most felhívja a figyelmét, hogy ne dühítse fel a főnököt, csak csinálja, amit mond, ne felejtse el ki az alkalmazott? Maya a zsebébe teszi a telefont és ismét az ajkaira teszi a kezét, hogy most mit tegyen, megint csak egy kávét kér, akkor egyedül van biztos, mit fog tenni, ha ismét megakarja csókolni, felszalad a lépcsőn a kávézóba, lassan indul vissza a kávéval, közben arra gondol, bekopog, gyorsan leteszi a kávét és elszalad esélye sem lesz megcsókolni őt.
 Az iroda előtt ismét ott a titkárnő, aki most még idegesebb lesz, megáll előtte karba tett kézzel és csak nézi, aztán oldalra áll és inti menjen csak. Maya elindulva visszanéz rá, bolond ez a nő gondolja, majd vesz egy nagy levegőt, ismét végig gondolja, hogy belép leteszi és kirohan, aztán kopog a szíve a torkában dobog. Nick kikiált, hogy szabad és Maya belép, amikor meglátja odabenn ülni Márkot és Diát egy nagy levegőt vesz, rápillantva Nickre, aki le sem vette róla a szemét, kérdezi hová tegye? Márk mutat maga elé az asztalra, Nick pedig azt mondja, hogy elé, Dia ránéz Márkra és meglöki majd mondja tegye csak le, Maya óvatosan leteszi figyelve nehogy kiöntse, Nick pedig szerelmesen figyeli amint annyira koncentrál. Maya leteszi és elindul az ajtó felé, Nick utána szól, hogy ügyes és megköszöni. Maya visszanéz és bólint, majd bezárja az ajtót. Márk egyből megkérdezi, mi történt kettejük között? Mire Nick hátra dőlve nevet és megemeli a vállát, megnyalva az alsó ajkát, Dia azért gondolta számonkéri Mayát és megtudja ki az a fickó akivel látta egy szórakozó helyen, elnézést kér majd utána megy, kilépve az iroda előtt látja amint a titkárnő épp szidja és egyszerűen kiveri a kezéből a tálcát. Maya épp neki akar támadni, hogy megtépi, amikor felnéz és látja, hogy nézi őket karba tett kézzel Dia, nem szól csak lassan felveszi a tálcát, de a titkárnő csak tovább szidja és kiabál vele, hogy mit képzel egy kis falusi parasztlány, hogy szemet vet egy olyan emberre mint az ő főnöke, odalépett, hogy feldobja, Maya pedig hagyta, amikor odalép Dia és megfogja a kezét szinte a levegőben, annyira ideges lett, hogy szinte a feje is füstölt, felsegítette Mayát és magából kikelve kiabált rá Krisztire, aki az ijedtségtől ledermedt, parancsolta, hogy azonnal szedje össze a tálcát és vigye a helyére utána várja őt Márk irodájában. Mayának kedvesen intette menjen csak dolgozni, majd ő megtanítja hol a helye! Maya elégedett volt, habár fájt a karja, amit megütött, de legalább nyugta lesz a kis titkárnőtől, amint sétált a lépcsőn folyamatosan azon agyalt, vajon minek haragszik rá annyira az a kis liba, hisz nem bántotta és ritkán is látja, lehet neki is tetszik a főnök? -itt elmosolyodik, hogy mennyien pályázhatnak arra a bunkóra.  

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd Bahus Katalin 42 történetét!


  • 1293 szerző
  • 881 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Bahus Katalin

Háborgó szerelem 4 fejezet

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Amikor akit a világon a legjobban szeretsz az egyetlen testvéredet támadás éri és összedől a világod, akkor rájössz, hogy ha senki sem segít neked egyedül kell megkeresned a támadót.

Rövid összefoglaló

Az egyetlen testvéred megtámadják és a rendőrség falakba ütközik, mindenki tehetetlen, de te nem tudsz várni, minden áron meg akarod találni a tettest, emiatt az egész világot képes vagy felforgatni. Vajon sikerül és egy ártatlan lány megtalálja a támadót, vagy a hatalom uralta világban semmi esély.

Olvasási idő

46 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bahus Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!