Barion Pixel nuuvella

Szerelem mindenáron 3-rész.

Jayden haza menve is csak a lányra gondol, egy hét mondja hangosan, egy hét alatt sem sikerült elfelejtenie, pedig nem is ismeri, mikor lezuhanyozott felvette a köntösét és egy ital mellett kiült a medencéhez, a telefont forgatva hívta át Loryt, hogy elterelje a figyelmét a lányról.
Elizabet egész este sétált, várost nézett, amikor már nagyon késő volt visszafordult, el is felejtette, hogy nem otthon van és nagy léptekkel ment haza, mert sok szem nézte őt végig. A szobája ismét tele volt ruhával és a gyorskajás dobozokkal, bekapcsolta a kedvenc zenéjét és táncolva neki állt takarítani. A következő nap is dolgozott akkor már egész nap. Roy ismét megjelent, mikor Elizabet meglátta gyorsan nekitámadt a késsel, Roy felemelt kezekkel adta meg magát és kért egy kávét. Elizabet fenyegetve őt ment a pult mögé és készítette el a kávét, Roy ott maradt és beszélgetett vele a nagyfőnököt fényezve végig, ismét megkérte találkozzon vele, semmit sem veszíthet, ha nem akar pénzt úgy is jó, csak egy órát szánjon rá. Elizabet kissé nyugodtabb hangon elmondja ismét, hogy nem ismeri a fönökét, nem akar vele találkozni, ha gondolja le is írja és elküldi galambpostával, Roy elneveti magát, majd bólintva elköszön és visszamegy az irodába, elmondja mit mondott a lány, végig mosolyogva rajta, akkor lesz csak komoly, amikor nem tudja elkerülni Jayden gyilkos tekintetét, aki most mégjobban akarja a lányt, gondolja legyen, megnézi hol dolgozik az a lány, ami annyira jó munka, Roy próbálja lebeszélni sikertelenül, amint odaér és kiszáll látja a sok embert, akik sorban állnak egy gyorsbüfé előtt, kikerülve vigyázik ne érjen senkihez, mikor fordul egyet és pont nekimegy Elizabetnek, aki még az ételes dobozokat is elejti, lehajolva szedi össze, amikor felnéz a férfira mérgesen szól rá, hogy legalább segítsen neki! Jayden pedig azonnal leguggol és segít felvenni a papírdobozokat, végig a lányt nézve, amikor Elizabet feláll és a dobozokat tartva felnéz megköszöni, ekkor veszi észre ki áll előtte, hangosan elkiáltja magát, hogy Drakula! Jayden leveszi a napszemüvegét és rákacsintva áll előtte. Elizabet körül néz majd ismét rá, mit keresel itt Drakula?
Jayden megfenyegeti a szemüveggel, majd Elizabet morogva köszöni meg, hogy amint meglátja csak baj történik vele, megköszöni, amiért kiverte a kezéből a dobozokat, amiket ki kell dobnia és a főnöke lefogja a fizetéséből, amint kidobja megáll előtte és fenézve rá tartja a tenyerét, hogy fizesse ki a kárt, amit okozott! Jayden le sem veszi róla a tekintetét, benyúl a zsebébe és kiveszi a tárcáját majd a kezébe teszi, Elizabet ránéz a tárcára, majd a férfira: 
---Te megőrültél? Nem hiszem el, Drakula mi van veled, csak vicceltem, majd azt mondod a rendőröknek elloptam mi?- mondja neki, miközben megfogja a kezét és beleteszi a tárcát. Jayden a kezére néz és figyeli, amint fogja az övét, még Roy is az autó mögül figyeli a szemeit dörzsölve, gyorsan veszi a telefont és csinál néhány fotót, amint a kis gyorsbüfés tartja a nagyfőnök kezét. Elizabet a fejét rázva kerüli ki és megy vissza a pult mögé, mivel aznap egyedül volt sok volt a munka, Jayden nem ment oda, hisz sok ember volt ott, nem akarta, hogy hozzáérjenek, csak kicsit távolról figyelte, minden porcikája izgatta, a mosolya a tekintete, a kedves kis esetlen bája, azon kapja magát, hogy teljesen megőrül a lányért. Elizabet tudomást sem vett róla csak dolgozott, Jayden a napra nézve pillantott az órájára, nagyon meleg volt és a kislány egy percre sem állt meg, mivel sokáig ott volt vissza kellett mennie dolgozni, de legalább ismét látta gondolja, elégedetten ment vissza a kocsihoz, Roy pedig látta rajta az örömét, a lány felé nézve pattant be az autóba,egész estig dolgoztak, Jayden nem szólt semmit csak a munka megbeszélésen beszélt, közben csak a lányra tudott gondolni és a kezét nézve figyelte azt, mert eszébe jutott, amint fogja a kezét.Elizabet nem is értette mit keresett ott Drakula, addig követte a tekintetével, amíg be nem szállt az autóba, egész hajnal volt már mire mindennel végzett és az asztalra dőlve pihent egy kicsit végig az idegen férfi járt az agyában és azok az öltönyös, vajon mit akarhat tőle az a Pince nevezetű férfi. Jayden amint befejezte a munkát már várta is Lory, mikor meglátta mérgesen fenyegette meg és küldte el, hiába mondta, hogy megbeszélték, hogy együtt töltik az estét, de Jayden elfelejtette, mérgesen küldte haza egy sofőrrel, ő pedig egyenesen a gyorsbüféhez ment, kiszállva látja, hogy be van zárva, a lány pedig az asztalra dőlve alszik, néhány férfi sétált arra, látva a szép lányt egyedül, oda akartak menni hozzá, mikor azonban odaléptek ért oda Jayden is, aki gyorsan leülve megkarolta Elizabetet, aki álmosan nyújtózva üllt fel, körülnézve látja a két férfit és amint öleli őt Drakula, álmos hangon kérdezte Drakula mit keresel itt megint? Jayden a férfiakra nézve állt fel és kérdezte segíthet esetleg valamiben? A két férfi látva az erejét elmentek, ő pedig leült vissza a székre és az asztalra könyökölve az állát a tenyerében tartva figyelte az ásítozó lányt, aki még mindig aludt. Jayden látja csukva van a szeme sóhajtva veszi le a zakóját és  teríti rá:
--- Te kis pimasz lány, tudod te ki vagyok én és milyen hatalmam van, te vagy az első ezen a világon, akinek odaadtam a zakóm és aki el is meri venni, simítja meg a haját, ekkor emeli fel ismét a fejét Elizabet és megdörzsölve nézi őt:
-- Gratulálok neked Lizi, még álmodban is azt a gonosz Drakulát látod!- ekkor érzi meg a kabátot, ismét megdörzsölve a szemét nézi Jaydent, aki egy percre sem veszi le róla a tekintetét. Elizabet felpattanva veszi le a zakót és dobja az asztalra, hogy mit keres ott megint? Jayden elégedetten hátradőlve mondja szívesen, az imént megmentette és ez a köszönet? Elizabet körül néz, majd fenyegetve kérdezi miket beszél, mitől kellene megmenteni, mondjuk megmenhetné attól, hogy lássa! Nem akar Drakulát látni, majd fogja a táskáját és kéri menjen és idegesítsen másokat az ijesztő kinézetével! Aztán álmosan nyújtózva sétál a járdán. Jayden nevet, nem is hiszi el, csak úgy valaki faképnél meri hagyni, veszi a zakóját és nagy léptekkel megy utána, megfogva a karját hirtelen maga felé fordítja, ekkor egy pillanatra elvesznek egymás tekintetétben és csak nézik egymást, Elizabet kezét a mellkasára teszi, hogy eltolja, de nem bír vele, viszont megérzi milyen gyorsan dobog a szíve. Jayden minden mérge elszáll, kéri had kísérje haza, mert egy lánynak nem biztonságos egyedül. Elizabet megáll elé lépve, hogy már lánynak látja? Haladás, azt hitte nem is látja, hogy ő milyen szépséges lány, Jayden elneveti magát, hogy azt mikor mondta, hogy szépséges, csak azt ismerte el, hogy lány koppint az orrára, Elizabet fenyegetve ál oldalra és kéri menjen csak ne rontsa ott a levegőt, eddig sem történt semmi baja csak akkor, ha megjelenik Drakula. Jayden nevetve lép után és sétál mellette, hogy tudja kivel beszél? Elizabet ismét megáll majd a karját dörzsölve rázza meg magát mert fázik, azt mondja nem érdekli kicsoda, nem akarja tudni, mert akkor történik minden rosz vele, ha megjelenik. Jayden sóhajtva mosolyog és veszi le a zakóját, csak csendben sétál mellette, körülnézve azt mondja sosem sétált még este a városban. Elizbet megelégeli, hogy ott van, megállva kérdezi mit akar, nem érdekli, ha hajóval jár is a városban, csak ne lássa végre, nem is érti mit keres ott. Jayden egy lépéssel közelebb lép hozzá és kicsit megemeli az állát, hogy rá nézzen.
--- Nem tudod mit akarok ugye? Miért is tudnád, ha én sem tudom mit akarok tőled. Azért vagyok itt mert lenne egy kérdésem, mikor ma nálad járt egy fickó, miért nem fogadtad el a pénzt?- kérdezte végig a szemeit nézve.
Elizabet sóhajt, majd oldalra fordítja a fejét, hogy sejthette volna, az a Pince küldte ugye? Jayden kérdően néz rá, hogy ki az a Pince, Elizabet meg magyarázza, hogy napok óta a nyakában liheg egy fickó valami Jayden Pince akarja látni. Jayden nevetve helyesbíti ki, hogy Jayden Princera gondol? Elizabet bólogat, majd elé áll hirtelen, a haja az arcába csap és megérzi az illattát, hogy nem is érti az egészet, senkit sem ismer a városban, honnan ismerné azt a valakit, közel hajolva súgja, hogy pénzt is ajánlott neki a fickó, de ő nem megvehető. Jayden elmosolyodik nagyon szeretné megcsókolni, de csak az ajkait figyeli. Azt mondja miért mondja, hogy senkit sem ismer, hisz a reptéren két férfit is megismert, aki mellett ült és Drakulát. Elizabet elhúzza a száját, hogy a második fickónak nem nagyon van mit örülni már bocsánat, na de a lényeg, ő nem ismer senkit, akit Jaydennek vagy Pincének hívnak, majd ismét hozzá fordulva kéri hagyja békén, tudja miatta van ott, nem fog találkozni senkivel sem, menjen és mondja meg a főnökének. Jayden felhúzza a szemöldökét, hogy a főnökének? Ha te azt tudnád ki a főnök? Elizabet egy mozdulattal elé áll és lábujjhegyre állva a kezét Jayden szájára teszi, kéri hallgasson, nem akar semmit sem hallani, haza akar menni aludni, ekkor látja majdnem felfalja a tekintetével, engedi el zavartan, mire Jayden megjegyzi a második eset, hogy hozzám értél, a harmadik után én jövök! Elizabet mérgesen nézett rá, közben elindulva, arra gondolt, ha megtudják hol él tovább zaklatják majd, egy épület előtt megállva mutatja ott lakik, felnéz rá Jayden, majd mutatja biztos ott lakik, mire Elizabet bólogat és el is indul a szállodába, ami egy nagyon luxus szálloda volt, az ajtóból visszanézve várja mikor megy el a fickó, de Jayden megvárja türelmesen, amíg bemegy, belépve körülnéz sosem látott olyan szép helyet, körbe forogva nézi, aztán mikor látja a sok tekintetet, gyorsan kiszalad onnan, kilépve körülnéz, mivel sehol sem látja Drakulát elindul, ekkor pillant magára, hogy a férfi zakója rajta maradt.
---Na Lizi a csuda vinne el, most lesz oka felkeresni téged.Te Drakula sosem szabadulok meg tőled vagy mi? - mondja hangosan miközben topogva indul tovább. Jayden egy fa mögül lép elő és lassan kíséri őt a hazáig, ahová belépve lassan sétált a lépcsőn, egy kicsit megállt beszélni a portással is, aki megkérdezte kié az a nagyon szép férfi zakó, mire Elizabet hangosan zokogva mondja Drakuláé, aki megkeseríti az életét, duzzogva megy tovább, a portás pedig vissza a helyre, amint Jayden belépett azonnal megismerte, hisz az összes újság róla szól gyorsan köszönti és kérdezi is mit keres ott olyan későn, Jayden kedvesen kezet fog majd elmondja a lány, aki az imént felment Elizabet, a portás elmondja ott lakik, nagyon kedves lány, mire Jayden megkéri ne szóljon neki, hogy kereste csak a lánynál van valami amié az övé, de majd máskor visszaszerzi, nem kell megijednie a lány a barátnője,a  portás nagyon boldog volt, még fotót is csinált a hírességgel, Jayden pedig kedvesen bánt vele, hisz látta jól kijön az ő pimasz szépségével.
Elizabet, amint felment eldőlt az ágyon a zakóval betakarta magát és vett egy nagy levegőt milyen jó illata van gondolja.
Jayden is hazament és a lányon járt az esze, mindenáron meg kell szereznie, ki mondana neki nemet a világon? A következő napokban is mindennap elküldi Royt és Robot, hogy szedjék rá a lányt, hogy menjen el hozzá, de mindhiába, este pedig, amint befejezte a munkát távolról figyelte és mindig hazáig kísérte vigyázva rá, egyedül a portás tudta csak mert mindig vitt neki valami kis ajándékot. Elizabet találkozott Robbal és egy nagy sétára mentek egy közeli parkban, ahol ismét kérte dolgozzon neki, a fizetése dupláját adja és mindenhéten kifizeti őt, Elizabet megelégelte és kérte hagyja abba, nem akar abban a kávézóban dolgozni soha. Rob elmondja nem is ott kell, egy sokkal jobb helyen, New York legjobb helyén kell dolgoznia, megkéri gondolja át. 
Jayden már nem tud mit kitalálni, hogy lássa a lányt, egyik nap is épp Loryval van, hogy ne rá gondoljon, már a hálószoba felé vették az irányt, lassan egyesével levéve Lory ruháját, mikor csörög a telefonja, Roy az, mert Rob az imént hívta, hogy megtámadták a lányokat és megsérültek, kórházban vannak mindketten. Jayden megkérdezi kiről beszél, mire Roy mondja, hogy az ő lányáról a kis pimasz szépségről, Jayden visszakérdez, hogy Lizi vagyis Elizabet, mire bármit is mondott volna, azonnal eldobta Loryt és már öltözött is, a kocsiba pattanva hívta ismét Royt, hogy hol vannak, mire Roy visszakérdezett miért, mert sosem fordult elő,  hogy a nagyfőnök menjen személyesen valaki miatt. Roy mondja nem kell mennie folytassa csak, amit csinált, már ott van Rob, de Jayden mérgesen kérdezte ismét melyik kórház. Padló gázzal hajtott keresztül a városon a kórházho,z a kocsit a bejáratnál hagyva szaladt be a kórházba, belépve nagyon sok beteg volt ott, szaladva ment a recepcióhoz, hogy két lányt keres, amikor felnézett pillantotta meg Robot, aki épp az orvossal beszélt, nagy léptekkel ment oda, hogy hol a lány? Rob mutat Molly felé egy szoba felé, mire vállon csapva mondja vigyázzon! Ekkor ijedten mutat a folyosó végére, ahol van a  kötöző, ott hagyva őt szalad oda és áll meg a folyosó közepén, hisz mindenütt ágyak voltak fügönnyel elválasztva csak állt, hogy hol keresse, épp elindult, amikor megszólalt mögötte Elizabet, hogy Drakula te mit keresel itt? Jayden megfordulva öleli át olyan szorosan mintha csak az életét tartaná a karjaiban, körbe nézi nem esett-e baja, mire Elizabet mutatja a mankót, hogy jól van, de mit keres ott? Jayden gyorsan felkapja és már viszi is a karjaiban Rob mellé, hogy keressen orvost végig tartva őt akár egy kis pihét. Elizabet kéri halkan tegye le, jól van, már megvizsgálta egy orvos, mire Jayden kéreti a kórház vezetőjét, Rob már szalad is és gyorsan mondja ki keresi, azonnal szinte sorba állva állnak előtte az orvosok, az igazgatóval együtt, kéri vigye a barátnőjét a VIP betegszobába, Elizabet integet, hogy nem a barátnője, mire Jayden ránézve kéri kapaszkodjon nehogy a végén leeseen és legyen csendben. Az orvos megint megnézi a lábát és tesz rá egy sokkal jobb kötszert, elmondja nincs semi baj csak egy ütés, reggelre elmúlik. Jayden nem ért egyet röntgenre akarja vinni és mindenféle vizsgálaott követel, mikor Elizabet kéri halkasson, majd felállva topog az igazgatóhoz, hogy sajnálja ha feltartották, mire az orvos a dühös főnökre nézve gyorsan elengedi a lányt és kéri ne mondjon ilyet, hisz ezért vannak, Elizabet mérgesen pillant hátra Jaydenre, aki ekkor már lép is felé és felvéve a karjaiba már is kedvesebb arcot vág, elindulva kéri az orvost küldje a számlát, de az orvos gyorsan elé lépve nyitja az ajtót, kéri ne fizessen ez az ő szerencséje, amiért a kedves barátnőjét megvizsgálhatta. Elizabet ismét mondani akarja, hogy nem a barátnője, mire Jayden megáll vele a szemeit nézve és azt mondja, ha mégegyszer megszólal megcsókolja ott mindenki előtt. Elizabet mérgesen csap a vállára és kéri ne vicceljen, tegye le azonnal, miért hinnék, hogy a barátnője? Jayden hajol közelebb és húzza maga felé, hogy megcsókolja, mikor Elizabet gyorsan a kezét Jayden szájára teszi és mondja, ha meg meri csókolni a mankójával fejbe veri. Jayden bólint, majd mikor leveszi a kezét a szájáról ad egy csókot a szájára, magához húzva a fülébe súgja tegyen csak próbát és meglátja mi lesz, ha nem fogad szót és nem viselkedik. Elizabet annyira meglepődik, hogy a kezét a szájára téve figyeli Jaydent, aki elégedetten indul el vele a kijárat felé, amikor Elizabetnek eszébe jut Molly, átkarolva a vállát kéri vigye vissza, a főnöke is ott van! Jayden szíve teljesen megolvadt amikor átkarolta őt, azonnal visszafordult vele végig őt nézve, sosem érzett azelőtt olyat senkivel sem, a kórterembe lépve kérte tegye le, mikor Jayden óvatosan leteszi, de nem engedi el, tartja a derekánál fogva, gyengéden. Elizabet megfogja a karját, rápillantva akkor először kéri kedvesen, hogy minden rendben engedje csak el. Jayden nagyon óvatosan engedi el, amikor Eliazbet leül az ágy szélére, megfogja Molly kezét és beszélgetnek. Jayden kimegy hagyja őket, a folyosón dühtől forrva hívja az embereit és kéri azonnal találják meg, aki hozzá mert érni Lizihez! Ki az, aki nem ismeri a nevét és nem tudja nem érünk olyanhoz akire nézni sem szabad! Az egész várost tűvé tették és a kameráknak köszönhetően hamar meglett a két férfi szinte percek alatt. A rendőrség is odaért, viszont nem mertek bemenni látva az ajtó előtt Jaydent, lassan mentek oda és kértek elnézést, de beszélniük kell a két hölggyel, Jayden mutatja komoly arccal, hogy menjenek, int Robnak és ő is bement, Elizabet elmondja, hogy mindketten dolgoztak, amikor a semmiből ott termett a két fickó és azonnal neki támadtak Mollynak. Molly kicsit felült és szédülve kap a fejéhez, elmondja többször is megtámadták már a gyorsbüfét, Jayden ökölbe szorított kézzel hallgatja, azt mondja, most utoljára tették, kérte a rendőröket menjenek dolgukra, bizzák rá az ügyet, a rablók a legrosszabb embert találták meg, pillant Elizabetre, aki meglepődve figyeli milyen hatalma van, még a rednőrök felette is, ki lehet ez a Drakula gondolja. Jayden kikíséri a rendőröket, majd mondja nemsokára kereshetik a rablókat a sürgősségin, mert meg merték támadni az ő nőjét! A két rendőr egymásra nézve szólni sem mer, csak bólintva mennek el. Jayden pedig veszi a telefonját idegesen szorítva kiabál, hogy hol vannak már azok a mocskok? Roy már meg is találta az embereikkel várják a garázsban. Jayden elégedett, kéri nagyon jól foglalkozzanak velük, hisz olyanhoz értek, akihez sosem lett volna szabad! Roy letette a telefont és már indult is vissza, rábízva a két fickót az embereikre, akik neki is láttak a munkának és jól összeverték mindkettőt mondván a lány, akit megátmadtak Jayden Prince barátnője. 
Jayden amint letette a telefont ment is vissza a kórterembe, ahol az ajtóban már topogott is Elizabet, gyorsan eltette a telefont és felvette kedves óvatossággal a karjaiba, Elizabet hiába mondott bármit nem hallgatta meg és csak tartotta, még vissza ment Mollyhoz, kérte pihenjen jól, Rob ott marad vele vigyázni rá, Molly bólint és már alszik is a sok altató miatt, nagyon megütötte a fejét, néhány törése is lett. Jayden pedig kilépve viszi a karjaiban Elizabetet kérve őt kapaszkodjon, ha nem akar leesni, Elizabet végig őt nézve lassan karolja át a nyakát, mikor ezt megérezte Jayden kedves pillantással nézett rá,  arra gondolva, hogy előbb vagy utóbb mindig megkapja amit akar. A kocsiba is lassan ültette be, becsatolta az övét, lassan hajtott végig a lábára pillantva, Elizabet nem szólt semmit csak nézett ki az ablakon, amikor megérkeztek a luxus szálloda elé, Jayden ránézve kacsint és száll ki, a másik oldalra ment kinyitva az ajtót kiemelte a lányt, aki végig szótlanul figyelte, a szállodára pillantott, gyorsan a vállára csapva kérte tegye le, ő be tud menni egyedül is, a szállodába nem lehet belépni idegennek, az őr kidobja! Jayden elmosolyodik, hgy elfelejtette talán ő nem idegen, ő pasija! Elizabet ismét rácsap a vállára és kéri tegye le, Jayden ránéz a kezére és azt mondja ez volt a harmadik, most én jövök, magához húzva megcsókolta, szenvedélyes forrócsókkal, mikor Elzabet eltolta és leugrott a karjaiból, mérgesen neki támadva, hogy gondolta, hogy csak úgy megcsókolja? Kinek képzeli magát? Jayden megtörli a rúzst a száján és azt mondja elfelejtette, mondta, amikor hozzáér ő is ezt fogja tenni, egy lábon ugrálva áll előtte és kiabál vele, hogy mikor csókolta meg? Jayden megtartja a karját és magához húzva a fülébe súgja, amikor te hozzám érsz, én megcsókollak ez így fer. Elizabet eltolja a kezét, hogy kinek fer? Ne legyen nevetséges, menjen a dolgára nem is tudja mit keres ott? Jayden inti menjen csak, megvárja, amíg bemegy sőt, be is kíséri nehogy elessen, Elizabet megáll topogva, majd a lábára lépve felszisszen, mikor Jayden gyorsan odalép és megtarjta féltve őt. A szálloda tulajdonos épp akkor ér oda, látva Jaydent azonnal odalép és köszönti, Jayden inti hallgasson, majd Elizabet felé fordul, hogy melyik is a szobája, mert ma ott marad ő is. Elizabet mérgesen néz rá, hogy nem lehet, nem mondhatja meg, mi van, ha valami őrült sorozatgyilkos, amúgy ne aggódjon a szálloda vezetői nem engedik, hogy ott vegyen ki szobát, nagyon sok papír munkával jár legyint közben nagy elégedetten, Jayden bólogat lehet igaza van, majd a tulajdonos felé fordul és megkérdezi van-e szoba a számára, a tulajdonos már oda is lép kezet fogva vele, hogy van bizony, az egész száloda áll a rendelkezésére. Elizabet tátott szájjal nézi, Jayden kedvesen karolja meg és mutatja be a szálloda tulajdonost, majd ismét kéri a szoba számát. Elizabet hozzáhajolva súgja neki, hogy nincs is ott szobája. Jayden hangosan felnevet, amire a tulajdonos is elmosolyodott, ekkor rákacsintva kapja fel a karjaiba és nevetve ad egy csókot a szájára, elköszönve, köszöni meg a szobát és ígéri hamar elmegy majd pihenni, a tulajdonos azt sem tudta mit csináljon örömében. Elizabet csak nézte, beülve a kocsiba ismét elindultak, Jaydennek jó kedve volt, végig fütyörészett, Elizabet viszont nem szólt csak nézte őt, amikor ismét megálltak és kiszálltak óvatosan vette fel a karjaiba, már szaladt is a portás, hogy mi történt, közben kedvesen köszönt a főnöknek, Elizabet rá nézve ráncolta össze a homlokát, majd a lépcső alján megállt vele, Jayden rákacsintva kérte kapaszkodjon le ne essen, Elizabet átölelte a nyakát morogva, hogy mintha elejtené! Jayden nevetve jegyzi meg, igaza van sosem engedi ki a kezéből, amit egyszer megfogott. Elizabet teljesen le van sokkolva, sok minden történt egy nap alatt, de jobban érdekelte a lába fájásánál ki lehet Drakula és miért ismeri mindenki őt. A lakásnál megállva teszi le és inti nyissa ki az ajtót, Elizabet veszi a kulcsot kinyítja, majd be topog, mikor Jayden utánalép és felkapja a karjaiba beviszi szépen a nappaliba és leülteti a kanapéra, lehajolva elé lehúzza a cipőjét,  körülnézve odaviszi a papucsát, felállva leveszi a zakóját, és feltűri az ing ujját, elmegy a konyhába és tölt egy pohár vizet, majd odaviszi leguggolva elé odatartja neki, Elizabet végig a szemébe nézve szó nélkül iszik, ijedt szemekkel nézve rá, Jayden észre veszi és kedvesen megsimítva a haját teszi a füle hátához, majd az arcát, hogy miért néz olyan ijedten, talán azt hiszi megeszi a Drakula? Elizabet nem is pislog annyira nézi, majd mikor egyre közelebb hajol hozzá Jayden és már majdnem megcsókolja jut eszébe, hogy hol vannak, gyorsan eltolva magától pattan fel és megy az ajtóhoz, kinyitva kéri azonnal mejen el,mit képzel, hogy a szobájába megy, nem is ismeri! Jayden feláll lassan letűri az inge ujját és begombolva veszi a zakót nagy nyugodtan, majd elé lépve áll előtte, mikor Elizabet tovább kiabál vele, hogy miért látja még őt? Honnan tudta egyáltalán hol lakik? Tényleg sorozatgyilkos? Jayden nevetve lép közel hozzá az állát megemelve hogy rá nézzen:

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Bahus Katalin 51 történetét!


  • 1318 szerző
  • 909 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Bahus Katalin

Szerelem mindenáron 3-rész.

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Mikor egyedül eljutsz álmaid városába nem érdekelnek a nehézségek, mindent megteszel, hogy ott maradhass, de mi van, ha összehoz a sors egy olyan férfival, aki mindent megtesz, hogy megszerezzen magának, meddig mehet el ezért? Pénz, vagyon, hírnév, mindent felhasználva megkapja amit akar? Vagy feladod az álmod és hazamész? Elizabet Tyalor talpra esett lányként egyedül áll szemben a hatalmas Jayden Princel. Vajon milyen kalandok várnak kettejükre?

Rövid összefoglaló

Mikor egyedül eljutsz álmaid városába nem érdekelnek a nehézségek, mindent megteszel, hogy ott maradhass, de mi van, ha összehoz a sors egy olyan férfival, aki mindent megtesz, hogy megszerezzen magának, meddig mehet el ezért? Pénz, vagyon, hírnév, mindent felhasználva megkapja amit akar? Vagy felad

Olvasási idő

18 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bahus Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!