Barion Pixel nuuvella

Bahus Katalin


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.


A regényeimmel egy olyan világba szeretném elkalauzolni az olvasókat, hogy megszűnjön a világ körülöttük, mert amikor olvasunk belecsöppenünk kicsit a történetbe. Álmodd meg a kalandokat. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.

Háborgó szerelem 4 fejezet
Háborgó szerelem 4 fejezet - 1.

Az egyetlen testvéred megtámadják és a rendőrség falakba ütközik, mindenki tehetetlen, de te nem tudsz várni, minden áron meg akarod találni a tettest, emiatt az egész világot képes vagy felforgatni. Vajon sikerül és egy ártatlan lány megtalálja a támadót, vagy a hatalom uralta világban semmi esély.

46 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bahus Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!