Barion Pixel nuuvella

Bahus Katalin


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.


A regényeimmel egy olyan világba szeretném elkalauzolni az olvasókat, hogy megszűnjön a világ körülöttük, mert amikor olvasunk belecsöppenünk kicsit a történetbe. Álmodd meg a kalandokat. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Álmaim hercege-első nagy regényem.Versek illetve mesék.

Szerelem mindenáron 3-rész.
szerelem mindenáron - 3.

Mikor egyedül eljutsz álmaid városába nem érdekelnek a nehézségek, mindent megteszel, hogy ott maradhass, de mi van, ha összehoz a sors egy olyan férfival, aki mindent megtesz, hogy megszerezzen magának, meddig mehet el ezért? Pénz, vagyon, hírnév, mindent felhasználva megkapja amit akar? Vagy felad

18 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bahus Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!