Barion Pixel nuuvella

Bali Nóra

24 követő 22 történet

Bali Nóra

A betűkkel való kapcsolatom gyerekkori szerelemből életre szóló szenvedély lett.
Fekete István regényein nőttem fel. Az ő egy-egy mondatán azóta is képes vagyok elbőgni magam, sokadszori olvasásra is, vagy ha csak eszembe jut, mert annyira megérint, hogy így is össze lehet kapcsolni a szavakat, hogy ennyi mindent bele lehet vinni egy apró leírásba.
Elmondani az elmondhatatlant.
Én érzem a történetek ízét olvasás közben – vagy nem is tudom mit, van valami határozott érzés, amit sugároznak a szavak. Fekete Istvánnak mosolygós-sós könnyes íze van.
Agatha Christie-nek ropogós, sós aprósütemény. Szepes Máriának tömény édes tortaszelet, keserűmandula- és narancshéj-ízzel. Richard Bach Illúziók könyve macaron-süti állagú: könnyű, finom, roppanó, édes.
És vannak híres, elismert írók és regények, amiket keserű szájízzel tettem le, és nem értem, mások miért nem érzik rajtuk a dohos lisztet, az avas vajat, a romlottságot.

Az írás csodájával ötödikes koromban találkoztam. Az volt a házi feladat, hogy folytassunk egy történetet, ami az olvasókönyvben volt, és írjuk meg, mi történt utána.
Számomra természetes módon folytatódott a történet, több oldalon át írtam. És másnap, amikor felolvastam az osztályban, és a többiek csodálkozva hallgatták, rájöttem, hogy EZ az alkotás. Hogy az írók is ezt csinálják. Hogy így kell írni: csak folytatni egy történetet, ami a fejemben zajlik.
Jó, aztán persze kiderült, hogy ez nem ennyire egyszerű…
De a csoda már megtörtént. És attól kezdve felváltva írtam és olvastam…

Aztán később a csoda az ezoteria világából is beköszöntött az életembe, és már huszonöt éve karmaasztrológiával foglalkozom.
Közben írtam is, és megszületett az ANGYALEMBEREK története.
És aztán születtek, és azóta is születnek a többiek…
A http://www.angyalemberek.gportal.hu honlapomon lehet rólam többet olvasni.

A saját írásaimnak madártej íze van.
Nekem ízlik… De persze tudom, különbözőek az ízlések.

Kedves Olvasó! Kérlek, kóstolj bele, és döntsd el, a Te ízlésednek megfelel-e?


Eddigi megjelenések

Angyalemberek - ezoterikus regény 2007


A betűkkel való kapcsolatom gyerekkori szerelemből életre szóló szenvedély lett.
Fekete István regényein nőttem fel. Az ő egy-egy mondatán azóta is képes vagyok elbőgni magam, sokadszori olvasásra i... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Angyalemberek - ezoterikus regény 2007


Bali Nóra ajánlásai

Volner Miklós
Istenekkel táncoló
Telkes Margit
Egy naplopó naplójából
Jónásné Göncz Zsuzsánna
Végtelen álom
EMLÉKSZEL? 3.rész
EMLÉKSZEL? - 3.

Ez egy különös szellemi párbeszéd egy női és egy férfi hanggal. Mintha az éteren át beszélnének egymással. Sok régi emlékük van, ami összeköti, és ami elválasztja őket. Ebben a részben egy tragikus női emlék bukkan felszínre.

9 perc olvasás
1 1 0
EMLÉKSZEL? 2. rész
EMLÉKSZEL? - 2.

Ez egy különös szellemi párbeszéd egy női és egy férfi hanggal. Mintha az éteren át beszélnének egymással. Sok régi emlékük van, ami összeköti, és ami elválasztja őket. Ha ismerősnek tűnnek a szavak, akkor Hozzád is szólnak... És segíthetnek emlékezni a Teremtésre...

16 perc olvasás
1 1 0
FÖLDRESZÁLLÁS 4. rész
FÖLDRESZÁLLÁS - Egy ifjú földönkívüli naplója - 4.

Peti találkozik egyik társával, az űrhajója pilótájával. Ágnesről drámai körülmények közt kiderül, hogy valójában Gyógyító, az Angyalok népéből. Éjjel újabb támadás éri a kis csapatot. Mark segít Ágnesnek emlékezni egy régi családi bűnre, ami blokkolta a képességeit, és megmutatja a feloldás módját.

29 perc olvasás
1 1 0
FÖLDRESZÁLLÁS 3. rész
FÖLDRESZÁLLÁS - Egy ifjú földönkívüli naplója - 3.

Peti, a kis ufonauta eddig Ágnes testében élt, mint egy társbérletben, de most megszületik önálló emberként. Felfedezi, hogy mekkora ereje van a karkötőjének, és megtudja, hogy Őrző, a Pajzsok népéből. Mark pedig Harcos, a Kardok népéből. És sokféle nép él még itt a Földön, titokzatos küldetéssel.

16 perc olvasás
1 1 0
FÖLDRESZÁLLÁS
FÖLDRESZÁLLÁS - Egy ifjú földönkívüli naplója - 2.

Peti, az ifjú földönkívüli egy nő, Ágnes testében rejtőzködik itt a Földön. A titokzatos férfi, Mark megvédi őket a láthatatlan támadóktól. Ágnes szerelmes lesz Markba, és egy idő után Peti is megkedveli őt. De ekkor kiderül, hogy Peti már nem maradhat sokáig Ágnes testében elrejtőzve.

23 perc olvasás
1 1 0
FÖLDRESZÁLLÁS - Egy ifjú földönkívüli naplója
FÖLDRESZÁLLÁS - Egy ifjú földönkívüli naplója - 1.

Peti, a fiatal ufonauta űrhajótörést szenved a Földön. Elszakad a társaitól, és riadtan szemléli ezt a fura világot. Találkozik egy Harcossal és egy Angyallal, rájön, hogy az Őrzők népéhez tartozik, és fontos feladata van itt. Együtt megkeresik Peti társait, és végül rájönnek, mi volt a küldetésük.

24 perc olvasás
1 1 0
EMLÉKSZEL?
EMLÉKSZEL? - 1.

Ez egy különös szellemi párbeszéd egy női és egy férfi hanggal. Mintha az éteren át beszélnének egymással. Sok régi emlékük van, ami összeköti, és ami elválasztja őket. Ha ismerősnek tűnnek a szavak, akkor Hozzád is szólnak... És segíthetnek emlékezni a Teremtésre...

15 perc olvasás
1 1 0
Angyalemberek
Angyalemberek - 5.

5. rész: Részletes beszélgetés a Halak és a Vízöntő korszak angyalember típusairól, a két korszak csoportjainak különbségéről, reinkarnációról, előző életekről. Péter beszél az angyalemberek gyengeségeiről, a halálfélelemről, az életfeladatról.

32 perc olvasás
2 2 0
Angyalemberek
Angyalemberek - 4.

4. rész: Beszélgetés az Angyal utcában, a Központban az angyalemberekről, az egészséges táplálkozásról, mesterekről és tanítványokról. Diana, a bukott angyalember története.

26 perc olvasás
1 1 0
Angyalemberek
Angyalemberek - 3.

3. rész: Péter és Anna horoszkópjának az elemzése, beszélgetés az asztrológus Zsuzsával a karmikus életfeladatról, a Könyvtárról, az emberi tudásról.

33 perc olvasás
2 2 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bali Nóra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!