Barion Pixel nuuvella

Bálint Erika

Realista író vagyok, valahol a szórakoztató és a szépirodalom határán, de nem vagyok modern, pláne nem posztmodern író. A történeteim klasszikus szerkezetűek, van elejük és végük. Az emberi viszonyok szövevényes hálója érdekel. A hőseim nem jók, és nem rosszak. Csak emberek, akik botladoznak, szenvednek a körülmények terhe alatt. Rossz döntéseket hoznak, vagy nem hoznak döntéseket, és közben bántják magukat, és egymást.
Azért mindig ott a remény a változásra, de abszolút happy end nincs. Mert az csak a mesékben vagy a hollywoodi filmekben létezik. És nagy kalandok sincsenek, mert valljuk be, a hétköznapok nem kalandok sorozataiból állnak, sokkal inkább a magunk és mások döntései azok, amik meghatározzák a mindennapjainkat. Azoknak szánom a történeteimet, akik nem szeretni akarják a főhősöket, hanem megérteni őket. Elfogadni a hibáikat, a másságukat. Azt gondolom, ha valaki képes erre, sokkal kevesebb álproblémával kell szembenéznie, és koncentrálhat az igazán fontos dolgokra. :)
És az életrajzom? Semmi különös. Iskolák, diplomák, munkahelyek. Szerelem, házasság, gyerekek, gyász. Egymásba kapaszkodó, évekké dagadó, néha fényesen örömteli, máskor sötéten fájdalmas órák és napok. Nem szomorít el ez az elkerülhetetlen hullámzás. Szeretek élni. És írni.


Eddigi megjelenések

Adj esélyt! (2018)
A Nap csókja (2019)


Az elfogadás gondolata izgat leginkább. Erről szólnak a történeteim. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Adj esélyt! (2018)
A Nap csókja (2019)

Bálint Erika első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bálint Erika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!