Barion Pixel nuuvella

Balogh László Imre

A jelek, amelyek biztos tapasztalattal alátámasztottak, azt igazolják, hogy számtalan kérdésre használható válaszaim vannak! Ezeket a magyarázatokat, az élet rejtélyes kérdéseire, kötelességem megosztani minden nyitott lelkű keresővel. Teszem is a dolgom!
Már 1989-ben megjelent egy terjedelmesebb cikkem az Elixír magazinban. Az utam meghatározottan a Lélek kutatásának irányába taszított. Tanfolyamok sorakoztak elém, Agykontroll, Rejki. . . És könyvek tucatja, de mind megválogatva, tudattalanul, ráérzéssel olvastam, felesleges dolgokat távol tartva magamtól. Hogy csináltam, mai napig rejtély! Majd a sors tálcán felkínálta Kanadát. 1996 és 1997 10 hónap gyerekkorom olvasmányainak helyszínén, az aranyárók földjén, a Yukonban. Több magyar család illetve egyén élettörténetét megismerve, megállapíthattam, az emberek egy életen át képesek menekülni - de még 15 ezer kilométerre, egy valós jóléti közegbe is mindhiába a menekülés: bevonzzuk a problémákat és a problémás embereket, ugyanolyanokat, mint akik, amik elől elmenekültünk! Valójában mindenkor, és mindenhová visszük a gondokat magunkkal, ugyanis a gondok bennünk vannak, a gondok bennünk keletkeznek. A vonzás törvénye pedig olyan körülményeket teremt, amelyek a szembesítéshez kellenek, hogy végre feldolgozzuk a gondokat, tanuljunk belőlük, és fejlődjünk. És ami mindennél fontosabb, a családfánk gyökérzetéből örökölt dominóeffektust meg tudjuk állítani.
Hazatérvén, összegeztem a rendhagyó tapasztalataimat, és kiderült, kezdem megérteni önmagamat, a saját menekülésemet. Megértettem a szüleim élettörténetét, és megbocsátottam nekik, minden hiányosságomért, minden örökségemért - és a negatív energiáim, a negatív tapasztalataim, pláne, a negatív tulajdonságaim ettől a pillanattól kezdve már nem rabolták az energiámat, sőt, elkezdtek erősíteni . . .


Eddigi megjelenések

Isteni rejtvény - az ember; Nostradamus - a háttérhatalom poétája; A Vízöntő Istenember 2 kötet; Magyar Vízöntő Könyv; A EGY útja; Egoreformer


Édesanyám halála (1988) óta tudom, hogy az életem minden puzzle kirakója tudatosan tervezett, irányított szakralitás, hogy megértsem, mi végett vagyunk e fizikai testben! tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Isteni rejtvény - az ember; Nostradamus - a háttérhatalom poétája; A Vízöntő Istenember 2 kötet; Magyar Vízöntő Könyv; A EGY útja; Egoreformer

Lélekvándorlás-dogma helyett a MOST karmája

A reinkarnáció alapja ingatag, jóllehet, évezredes dogmatan! A létét némi részigazság (a karma-törvény) biztosítja, s azok érdekei (papság, politikacsináló hatalmasok) akiknek hasznot hajt a tömegek megtévesztése és a nyomorultak életélvezeti jogának áthelyezése a most-ból a bizonytalan jövőbe!

7 perc olvasás
1 0 0
A biztonságosabb autó balesetveszélyesebb?

A Kanadai kaland meghatározta életem - nem csoda, hisz ekkor értettem meg a saját menekülésemet, feldolgoztam a gyökereim széttépésének vétkét (ami ezáltal felmentést nyert és harmonizálódott) Megismertem önMAGomat és kezdem érteni a teremtést is - kötelességem segíteni minden keresőt!

12 perc olvasás
1 0 0
Mégsem leheltem ki a tüdőmet

Amikor a kutató, parapszichológus író, jómagam, egy kerékpáron szenved, szembe szélben, edzés híján, mily gondolatai is támadhatnak? Hát kéri a távozott szerettei lelki energiáit, egy kis felmentő hátszél képében. És ezek a távozott lelkek jól tudják milyen formái lehetnek a "hátszélnek"

6 perc olvasás
0 0 0
Nem csak az emlék él örökké!!!

A legszeretettebb édesanya elvesztése, fiatalon, vagy depresszióba taszít, vagy az élet értelmének megfejtésére sarkall - velem az utóbbit tette! Fejtsd meg önMAGad, és megérted a teremtést! A családfa örökségének tisztázása mellett a lelki MAG is része a rejtélynek!

9 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Balogh László Imre nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!