Barion Pixel nuuvella

Balogh Zoltán Attila

Életem első felét a sport határozta meg, gyerekkoromtól azért edzettem nap mint nap, hogy dzsúdóbajnok legyek. Nem sikerült. De maradtam a tatamin, imádtam edzősködni. Ma is a srácokat tanítanám a cselgáncs rejtelmeire, ha 27 évesen nem szenvedek súlyos balesetet. Lebénultam. A depresszió évei után a feleségem és a barátaim ösztönzésére a (sport)újságírásban találtam meg a kihívást, két ujjal, egyre gyorsabban pötyögve írom a cikkeimet már több mint húsz éve. Az interjúk, publicisztikák, elemzések írása mellett kikapcsolódás számomra, ha a saját kis történeteimmel foglalkozhatok. Több mint tíz éve Szentendrén élek a családommal, de a szívem, az emlékeim a szülővárosomhoz kötnek, a mai napig debreceninek vallom magam, s ez jó néhány írásomban visszaköszön, akárcsak a sport.


Életem első felét a sport határozta meg, gyerekkoromtól azért edzettem nap mint nap, hogy dzsúdóbajnok legyek. Nem sikerült. De maradtam a tatamin, imádtam edzősködni. Ma is a srácokat tanítanám a cse... tovább olvasom

Balogh Zoltán Attila első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Balogh Zoltán Attila nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!