Barion Pixel nuuvella

A remete

"Attól fogva egyforma lett az élet, reggeltől estig egy feladatokból épült lépcsőházban járt emeletről emeletre fel, és este ugyanígy le."

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Bankó-Erdősi Viktória 31 történetét!


  • 1232 szerző
  • 821 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

"Attól fogva egyforma lett az élet, reggeltől estig egy feladatokból épült lépcsőházban járt emeletről emeletre fel, és este ugyanígy le."

Rövid összefoglaló

Életen át tartó hajsza az anyagiak után, mely akkor sem csitul, mikor már minden megvan. Minden, csupán csak az élet veszik el útközben. E novella főhőse vajon észreveszi-e saját veszteségét?

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bankó-Erdősi Viktória nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!