Barion Pixel nuuvella

Baráth Zoltán

Magamról
Baráth Zoltán vagyok, negyvenhét éves, budapesti lakos. Születésileg jászberényi, ám tizennégy éve gondoltam egy merészet és felköltöztem székes fővárosunkba. Itt találtam munkát, melyet az óta is végzek. Egy alapítványi óvodában dolgozom, mint gyógypedagógiai asszisztens – gyermekfelügyelő. Öt éves korom óta olvasok. Nagyapám megtanított, inkább, mint hogy összetapossam a veteményt, vagy visítva rohangásszak a kertben. Azóta nem tettem le úgy a kezemből könyvet, hogy egy másikat fel ne vettem volna. Tizennégy éves voltam, mikor unalmamban elkövettem az első történeteim. Ám csak az elmúlt két - három évben kezdtem igazán komolyan venni az írást. Körülbelül két éve szerkesztői tevékenységet folytatok a MIR – Magyar Irodalmi Oldalon, a HÉT-KEZDET: NOVELLA rovatban tehetséges, kortárs szerzők műveinek bemutatásával. Valamint a Napi Haiga rovattal is én foglalkoztam.


Magamról
Baráth Zoltán vagyok, negyvenhét éves, budapesti lakos. Születésileg jászberényi, ám tizennégy éve gondoltam egy merészet és felköltöztem székes fővárosunkba. Itt találtam munkát, melyet az ... tovább olvasom

Suttogás

Reflexió Allen Ginsberg beat költő Üvöltés cím művére

4 perc olvasás
0 0 0
Az utolsó ember az űrben

Egy sci-fi történet az utolsó humanoid földi emberről, aki halála utánra bevállal még egy küldetést.

4 perc olvasás
0 0 0
Egy angyal szárnyai alatt...

Egy őrangyal és védettjének története, mielőtt és miután elszabadult a Pokol a Földön...

8 perc olvasás
1 1 0
Így visszatekintve...

Egy Z-típusú járvány bemutatása katonai szempontból.

9 perc olvasás
0 0 0
Csak a szél...

Egy férfi mindennap visszavárja halott feleségét, aki aztán meg is érkezik.

1 perc olvasás
0 0 0
Szürreália

Egy férfi eltéved egy ismeretlen kerületben, miközben macskát akar venni a lányának, és ez a végén ijesztő élménnyé válik a számára.

8 perc olvasás
1 1 0
Letargia

Egy nő, Rita, a semmibe menekül valami elől, ami történt.

2 perc olvasás
2 0 0
Bokáig...

Egy katona aknatámadás utáni zavaros gondolatai a verdun-i csatából.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Baráth Zoltán nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!