Barion Pixel nuuvella

Barcs Endre

Szégyen, hogy magyar nyelven még nem dolgozták fel az amerikai könnyűzene történetét. Ezt pótolja két könyvem, az "A nyomok a rock and rollhoz vezeznek" és az "Az amerikai country története." "Az igazi Elvis" valós képet mutat be Elvis Presliről, szintén uttörő munka. Színdarabjaim szórakoztatóak.


Eddigi megjelenések

A Google kidobja


Újságíró, író, műfordító. Az amerikai zene kialakulása és szórakoztato színházi darabok. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A Google kidobja

Barcs Endre első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Barcs Endre nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!