Barion Pixel nuuvella

Barta Zsolt

Barta Zsolt. Miskolcon született de Budapesten él. Végzettségére nézve orientalista, múzeumpedagógus, no meg újságíró, de dolgozott már műtőssegédként, tejipari raktárosként, tanszéki könyvtárosként és főiskolai rektorként is.
Általában sokat ír, mégis keveset, bár tudja, hogy nem kilóra megy. Írásai az ÉS-ben, a Holmiban, a Kalligramban, a Spanyolnáthában, az Irodalmi Jelenben és a Napkútban jelennek meg. Könyvet is írt. Eddig egyet.


Eddigi megjelenések

Mongol tűzkultusz, Napkút kiadó, 2016.


Barta Zsolt. Miskolcon született de Budapesten él. Végzettségére nézve orientalista, múzeumpedagógus, no meg újságíró, de dolgozott már műtőssegédként, tejipari raktárosként, tanszéki könyvtárosként é... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Mongol tűzkultusz, Napkút kiadó, 2016.

Hajnali

Tünődések s merengés a régi ifjúságon.

1 perc olvasás
0 0 0
Ady Endre és a kislány

Ady egy ismeretlen éjszakája.

2 perc olvasás
1 0 0
Gyerekek

Gyerekek játszanak felnőttest, amiből azonban kiderül, mennyire élesen látják azt a világot.

2 perc olvasás
0 0 0
Hét krémes

A fiúnak végre sikerült összehoznia az első randit Mucikával. A mozi előtt azonban beülnek egy cukrászdába, amiből végzetes bonyoldalom származik.

2 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Barta Zsolt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!