Barion Pixel nuuvella

Bederna Beáta Betty

Kedves írók, és olvasók. Bederna Betty vagyok, és pár hónapja léptem az írás csodás világának mezsgyéjére. A második könyvem készült el a napokban, és elképesztő
izgalmas percek, órák vannak mögöttem. Alkotni, egy elképzelt világba kalauzolni az olvasót, számomra egy megtisztelő kihívás. Kezdő író vagyok, ez nem vitás. Azonban mindenkinek el kell kezdeni valahol, és ehhez kelletek ti olvasók. Ti vagytok, akik elfogulatlanul nézitek a történetet, és látjátok, mit, és hol lehet javítani. Ezzel fejlődök én, és idővel adok olyan művet nektek, amit szívesen olvastok majd. Külföldön élek, immáron nyolc éve, de örökké Magyarország büszke szülötte maradok.
Imádok olvasni, főként krimiket, és thrillereket. Ezen a területen íródott, mindkét könyvem. Őszintén remélem, hogy a közös író-olvasó kaland, kezdetét veszi, ezen a csodás napon. Természetesen szívesen fogadom, a kulturált kritikát. Én azt gondolom, azért nehéz jó könyvet írni, mert az olvasó nem biztos, hogy olyan hangulatban olvassa, ahogy az író írta.


Kedves írók, és olvasók. Bederna Betty vagyok, és pár hónapja léptem az írás csodás világának mezsgyéjére. A második könyvem készült el a napokban, és elképesztő
izgalmas percek, órák vannak mögötte... tovább olvasom

Sponza az átok

Részesei lehetünk, egy korokon átívelő szerelemnek, aminek sajnos nem Happy End a vége. Egy régen elhunyt férfi lelkének keresése, évszázadokon át. A boszorkányok átka, igenis valós, de megtörhető, a megfelelő áldozattal.

441 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bederna Beáta Betty nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!