Barion Pixel nuuvella

Bélteki Katalin

Világéletemben a misztikumok, fantasy, mitológiai lények, ezoterikus ábrázolások, pogány vallások fogtak meg leginkább. Történeteimben igyekszem színes és átélhető karaktereket ábrázolni, váratlan fordulatokat hozni, szenvedélyes érzelmek hullámain hajózni. A véres, fegyveres ütközetek mellett a varázslatok villongása sem maradhat el. A szórakoztatásra szánt, kitalált történetek írása mellett azonban néha irogatok olyan rövid szösszeneteket is, amelyek az élet különböző területein szerzett tapasztalataimat fejtik ki. Írok a párkapcsolati tévhitekről, illúziókról, ezoterikus bölcsességekre cáfolok rá és leírom 8 évnyi ökofalu látogatás alatt szerzett tapasztalataimat is az emberi közösségekről, azok működésképtelenségéről. A nyelvezet időnként szarkasztikus, csípős - ezért adtam a sorozatnak a Csalán levelek címet.


Eddigi megjelenések

Első regényem: Setét Éjurunk, segélj rajtunk...


Világéletemben a misztikumok, fantasy, mitológiai lények, ezoterikus ábrázolások, pogány vallások fogtak meg leginkább. Történeteimben igyekszem színes és átélhető karaktereket ábrázolni, váratlan for... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Első regényem: Setét Éjurunk, segélj rajtunk...

A vallásos ember gyarlóságai avagy Miért nem való vallásos ember a törzsünkbe?
A vallásos ember gyarlóságai - 1.

Mi a baj a vallásos emberekkel és miért rombolóak egy közösség szempontjából, holott építő, segítő embereknek tűnnek még önmaguk előtt is?

vallás
20 perc olvasás
0 0 0
"Ne keresd a Nagy Őt, majd eljön, ha itt az ideje"
Csalán levelek - 7.

Keresd vagy ne keresd a Nagy Őt?

filozófia
1 perc olvasás
0 0 0
A szerelem nem készen állás kérdése
Csalán levelek - 6.

A szerelem nem készen állás kérdése

filozófia
1 perc olvasás
0 0 0
Miért fontos a közös hobbi?
Csalán levelek - 5.

Egy párkapcsolat nem működhet közös hobbi nélkül

filozófia
3 perc olvasás
0 0 0
Boldogan élni, amíg meg nem halsz
Csalán levelek - 4.

Mit jelent az, hogy "boldogan éltek, amíg meg nem haltak"?

filozófia
1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bélteki Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!