Barion Pixel nuuvella

Ben Paulson

Üdvözlet, kedves olvasó!

Hobbiíró vagyok, immár több mint tíz éve. Ennek eredete, hogy eleinte, gyerekként különböző, rövid sztorikat találtam ki, melyekhez általában illusztrációkat is rajzoltam, sőt, volt, hogy egy-egy rajzhoz találtam ki történetet.

Sok minden hatott és hat rám a mai napig, filmek, könyvek, zene. A legfontosabbak ezek közül; J. K. Rowling - Harry Potter sorozat, Philip Pullman – Az Úr sötét anyagai sorozat, Suzanne Collins – Az Éhezők viadala sorozat, Szergej Lukjanyenko – Éjszakai őrség, Kass Morgan - 100.
Zsánerem elsősorban a fantasy, ezen kívül – avagy ezzel együtt – a sci-fi, kalandregény, de összességében igyekszem sokoldalú, komplex regényeket írni. Nem állnak tőlem távol a fekete humor és a görbe tükrök sem, ugyanakkor elsősorban komolyabb érzelmeket felvonultató történetek alkotása a célom.

Íróként a legfőbb elvem; mindig újat és jobbat kell alkotni. Saját magam és az olvasói köröm szerint is sokat fejlődtem az elmúlt években, és úgy érzem, ez a platform remek lehetőséget ad a további fejlődésre.

Remélem sok, izgalommal teli percet fogsz az írásaimmal tölteni. Köszönöm, hogy benéztél!

Üdv, BP


Eddigi megjelenések

A Dél keresztje, 2019, e-könyv: thriller
https://undergroundbolt.hu/termek/delkereszt-ekonyv/

Az Alvilág fogylai, 2021, fantasy, ifjúsági, romantikus
https://undergroundbolt.hu/termek/az-alvilag-foglyai/
https://undergroundbolt.hu/termek/az-alvilag-foglyai-elorendelheto-ekonyv/


Üdvözlet, kedves olvasó!

Hobbiíró vagyok, immár több mint tíz éve. Ennek eredete, hogy eleinte, gyerekként különböző, rövid sztorikat találtam ki, melyekhez általában illusztrációkat is rajzoltam, ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A Dél keresztje, 2019, e-könyv: thriller
https://undergroundbolt.hu/termek/delkereszt-ekonyv/

Az Alvilág fogylai, 2021, fantasy, ifjúsági, romantikus
https://undergroundbolt.hu/termek/az-alvilag-foglyai/
https://undergroundbolt.hu/termek/az-alvilag-foglyai-elorendelheto-ekonyv/

Süllyedő hajó
Kihalás a Marson - 9.

Összefoglalót kéne írni

14 perc olvasás
0 0 0
Phobos és Deimos
Kihalás a Marson - 8.

A Marsnak két kísérője van, a Phobos és a Deimos. Nevüket a görög hadisten, Árész fiairól kapták, akik a Félelem és a Rettegés megtestesítői a csatákban. Skyler mindkettejük kezének súlyát érezte a vállán. Úgy érezte szélmalomharcot vív, melyben vesztésre áll.

18 perc olvasás
0 0 0
Küldetés teljesítve
Kihalás a Marson - 7.

Síri csend volt, némán ültek már egy jó ideje. Ha az emberek napok óta össze vannak zárva, egyszerűen már nincs miről beszélni. Aznap már senki nem szólt egy árva szót sem, mindenki csak merengett magában, és várta, hogy legyen valami.

12 perc olvasás
0 0 0
Kirakós
Kihalás a Marson - 6.

Skyler végső kétségbeesésében a szeretőjétől kér segítséget a férje relytéjes eltűnésének ügyében. Egyre több dolog áll össze ezzel kapcsolatban, míg kettejük közt csak bonyóldik a helyzet.

13 perc olvasás
0 0 0
Egyedül
Kihalás a Marson - 5.

Milyen groteszk már ufókkal rémálmodni a Marson? Persze a tudatalatti működésére nehéz épkézláb magyarázatot adni, nyilván a rajta ülő érzelmi stressz kifejeződése volt mindez.

6 perc olvasás
0 0 0
Megszűnő jelek
Kihalás a Marson - 4.

Skylert kizökkenti a napi rutinból egy furcsa jelenség: nem éri el a férjét. Ez csak kérdéseket vet fel, amire próbálkozásai ellenére sem talál választ.

10 perc olvasás
0 0 0
Egyirányú jegy
Kihalás a Marson - 3.

A Mars egy kegyetlen hely, ami szép lassan mindenkit felemészt. Egy tudós azonban úgy dönt, hogy – a bolygón talán egyedüliként – az emberiség érdekeit helyezi előtérbe a sajátjaival szemben és nagy áldozatot hoz.

9 perc olvasás
0 0 0
Elysium
Kihalás a Marson - 2.

Az élet Palladis cityben egészen olyan, mint a Földön, csak a kilátás más. Felkelsz, dolgozol, csinálod a napi rutint, Skyler Thompson is így gondolta, egészen addig, amíg el nem kezdtek furcsa dolgok történni a kolóniában.

16 perc olvasás
0 0 0
Tanmese XXII. századi gyerekeknek
Kihalás a Marson - 1.

Hogyan magyarázzuk el a jövőbeni gyerkeknek a mai ember bűneit és azok követkeményét?

15 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ben Paulson nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!