Barion Pixel nuuvella

Benya Tünde

Szabadidőmben kezdtem el az írással foglalkozni, ami mára több lett hobbinál. Mindig is szerettem olvasni, most ennek a másik oldalával, az írással is szoros barátságot kötöttem. Szeretem a színház világát. Ami a szívemhez legközelebb áll, az a Budapesti Operettszínház. De fontos szerepet kapott a prózai színházak közül a Centrál színház és a kaposvári Csiky Gergely színház is. A színházban szereplő színészek közül van pár olyan példaképem, akik olyan eredményeket értek el az életükben, amelyek például szolgálnak a mindennapjaimban. Hobbim emellett az úszás és a lovaglás.


Eddigi megjelenések

2015 - Testvéri VIlág I. - Változó emberiség /trilógia első része/


Szabadidőmben kezdtem el az írással foglalkozni, ami mára több lett hobbinál. Mindig is szerettem olvasni, most ennek a másik oldalával, az írással is szoros barátságot kötöttem. Szeretem a színház vi... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2015 - Testvéri VIlág I. - Változó emberiség /trilógia első része/


Benya Tünde ajánlásai

Bús Anikó
Tériszony

Szeretném kiadatni a könyvemet

Első kiadott könyvem után szeretném megjelentetni második kötetemet is. Ez egy novelláskötet ami tartalmaz egy kisregényt is. 2 éve várja a kiadást de sajnos nincs rá anyagi lehetőségem.

Támogatási célom: 100 000 Ft

Támogatom
Az ELSŐ életem!

Egy lány érdekes élete. Nagy tervekkel, még nagyobb álmokkal és a keserű valósággal. Vagy talán az élet tartogat számára még meglepetéseket? Moira számára, pár nap alatt, fenekestől fordul fel a világ.

6 perc olvasás
2 1 0
A Fehér hó meséje

Mese egy tesvérpárról, ahol a fiúnak, nem hétköznapi kalandok jutottak! Kíváncsi lettél? Olvasd el!

5 perc olvasás
2 0 0
Ismeretlen portré

Ha csak egy történetet olvasol el ma, akkor ez legyen az!

5 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Benya Tünde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!