Barion Pixel nuuvella

Béres Andrea

Versek, mesék, felnőtt mesék, dalok, novellák és rengeteg "másként látó" írás olvadt már papírra tollaimból. 45 éve biztosan rovom a sorokat. Látomásos verseim megdöbbentettek. 2015-től 4 éven át ítam öngyógyító írásaimat a blogomon, melyet aztán két kattintással semmisítettem meg, pedig ismerőseim sokan olvasták, a benne olvasottakat pedig hasznosították - elmondásuk szerint. Csak akkor tudok írni, ha érzelmileg mélyen érintett vagyok. Fő témám az emberki kapcsolatok.


Eddigi megjelenések

Utazás Takarítóniába - kézikönyv takarítóknak


Versek, mesék, felnőtt mesék, dalok, novellák és rengeteg "másként látó" írás olvadt már papírra tollaimból. 45 éve biztosan rovom a sorokat. Látomásos verseim megdöbbentettek. 2015-től 4 éven át ítam... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Utazás Takarítóniába - kézikönyv takarítóknak

Páros magány

E versben a páros magány életérzést a sínpárhoz és egy rajta futó vonathoz hasonlítom. Egy sínpár, mely a végtelenbe fut... Vajon mi hajtja előre a vonatot?

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Egy nő igaz szerelme

vers
1 perc olvasás
0 0 0
"Te könyvet fogsz írni!" – Spontán jóslatok és egyéb tévedések

Látomások és megérzések - segítőink egy teljesebb élet felé? Kitartó Útkereső vagy? Akkor érdemes elolvasnod, hogy mit üzent ez a jóslat! Annyit elárulok, hogy a könyv (még) nem született meg.

önsegítő
7 perc olvasás
0 0 0
Tervek, paradicsomok és a szomszéd

Igaz mese arról, ahogy a harag és gyűlölet ráncai kisimulnak. A szomszédomról írok, paradicsomokról és hernyókról. Nem teljesen ebben a sorrendben. Tarts velem, ha szeretsz utazni az időben és az emlékekben.

nem fikció
4 perc olvasás
1 1 0
Az első írás Apám emlékére

Levél halott apámnak. Tőlem, a lányától, aki nem felelt meg, de már nem érdekli.

visszaemlékezés
6 perc olvasás
2 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Béres Andrea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!