Barion Pixel nuuvella

Béres Andrea

Versek, mesék, felnőtt mesék, dalok, novellák és rengeteg "másként látó" írás olvadt már papírra tollaimból. 45 éve biztosan rovom a sorokat. Látomásos verseim megdöbbentettek. 2015-től 4 éven át ítam öngyógyító írásaimat a blogomon, melyet aztán két kattintással semmisítettem meg, pedig ismerőseim sokan olvasták, a benne olvasottakat pedig hasznosították - elmondásuk szerint. Csak akkor tudok írni, ha érzelmileg mélyen érintett vagyok. Fő témám az emberki kapcsolatok.


Versek, mesék, felnőtt mesék, dalok, novellák és rengeteg "másként látó" írás olvadt már papírra tollaimból. 45 éve biztosan rovom a sorokat. Látomásos verseim megdöbbentettek. 2015-től 4 éven át ítam... tovább olvasom

Páros magány

E versben a páros magány életérzést a sínpárhoz és egy rajta futó vonathoz hasonlítom. Egy sínpár, mely a végtelenbe fut... Vajon mi hajtja előre a vonatot?

1 perc olvasás
0 0 0
Egy nő igaz szerelme

1 perc olvasás
0 0 0
"Te könyvet fogsz írni!" – Spontán jóslatok és egyéb tévedések

Látomások és megérzések - segítőink egy teljesebb élet felé? Kitartó Útkereső vagy? Akkor érdemes elolvasnod, hogy mit üzent ez a jóslat! Annyit elárulok, hogy a könyv (még) nem született meg.

7 perc olvasás
0 0 0
Tervek, paradicsomok és a szomszéd

Igaz mese arról, ahogy a harag és gyűlölet ráncai kisimulnak. A szomszédomról írok, paradicsomokról és hernyókról. Nem teljesen ebben a sorrendben. Tarts velem, ha szeretsz utazni az időben és az emlékekben.

4 perc olvasás
1 1 0
Az első írás Apám emlékére

Levél halott apámnak. Tőlem, a lányától, aki nem felelt meg, de már nem érdekli.

6 perc olvasás
2 1 0
Írás és gyógyulás - Miért kezdtem el írni?

Amikor siratod magad, nehezen hallod meg a hívást: "Kelj fel, és járj!"

1 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Béres Andrea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!