Barion Pixel nuuvella

Reichenberger Dániel

31 éves író, tévériporter. Óbudán él feleségével és kisfiával, ott, ahol ő maga is született.
Kamaszkora óta ír, bár a zsengék persze nincsenek meg, azt még eldönti valaki, hogy ez szerencséje vagy csapása a magyar irodalomnak.
Kedvencei Hrabal, Cserna-Szabó, Houellebecq, Maros, Bartis, Vámos.
Elvakult és menthetetlen Újpest-szurkoló.


Eddigi megjelenések

Irodalmi Jelen: Money for nothing c. novella (print és online is)
A Vörös Postakocsi: Színház az egész..., Keleti országút c. novellák (előbbi online, utóbbi print)
Új Nautilus: Szotyi c. novella (online)


Novellista, civilben mikrofonállvány. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Irodalmi Jelen: Money for nothing c. novella (print és online is)
A Vörös Postakocsi: Színház az egész..., Keleti országút c. novellák (előbbi online, utóbbi print)
Új Nautilus: Szotyi c. novella (online)

Kocogás

Nem csak az életmódváltásra vonatkozó tervek betartása, hanem még számos más oka is lehet, ha valaki a délután közepén megy el kocogni. Csak nem biztos, hogy mind olyan egészséges.

5 perc olvasás
0 0 0
Színház az egész

Egy színházban dolgozó fiatal férfi úgy érzi, sehová sem vezet az, amit éppen pénzért kell csinálnia, munkának nevezve a felesleges látszattevékenységet. Ez persze nyomot hagy a teljesítményén is.

6 perc olvasás
0 0 0
Money for nothing

Mit csinál egy amatőr író, akinek nincs más dolga a könyvtárba járáson kívül? Felidézi azt, amiért még érdemes emberek közé járnia. Ja, és Dire Straits-t hallgat közben. Szex is van benne!

4 perc olvasás
0 0 0
Szotyi

Egy középkorú férfi életének kikerülhetetlen momentuma a meccs, szinte minden hétvégén. De mi történik, ha a pályán olyannal találkozik, akivel egész biztosan nem akart?

7 perc olvasás
0 0 0
Keleti országút

Egy harmincas kamionsofőr látástól vakulásig dolgozik, de unkja és utálja az egészet. Saját feleségétől sem számíthat jóindulatra, az asszony megállás nélkül hajtja - békés egyetértésben a seggfej főnökével. Emberünknek egyre gyakrabban jut eszébe, hogy miért csinálja ezt az egészet.

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Reichenberger Dániel nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!