Barion Pixel nuuvella

bertmiller

Én magam azt az érdekes műfajt szeretném megvalósítani és meghonosítani a magyar kortárs irodalomban, amely talán Frank Peretti, a nagy amerikai New York Times bestseller író sajátja. Ő bevallottan keresztény ember és író, de amit alkot, az mégsem a klasszikus értelemben vett keresztény szórakoztató irodalom, hanem valami más. Frank Peretti ugyanis krimiket, thrillereket ír úgy, hogy a nem hívő emberek számára is szórakoztató legyen, és az egészet mégis átszövi, releváns módon a keresztény üzenet.


Én magam azt az érdekes műfajt szeretném megvalósítani és meghonosítani a magyar kortárs irodalomban, amely talán Frank Peretti, a nagy amerikai New York Times bestseller író sajátja. Ő bevallottan ke... tovább olvasom


bertmiller ajánlásai

Marie M
Ma jött egy hívás…
Megmondtam - 3.
Ivády Orsolya
Utolsó kívánság
Utolsó kívánság - 2.
Ivády Orsolya
Utolsó kívánság
Utolsó kívánság - 1.
Ivády Orsolya
A csend hangja
Hanna Firkál
Krisztus köpenye

bertmiller első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni bertmiller nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!