Barion Pixel nuuvella

Epilógus

1806. Anglia partjainál

A hajó hánykolódott a hatalmas hullámok közepette, a vihar pillanatok alatt a semmiből tört elő.  A kapitány mindent megtett, hogy túléljék az égszakadást, hozzákötötte magát a kormánykerékhez, hogy tudja tartani a hajót, de minden hiába volt. A háborgó tenger hullámai lesöpörték a matrózokat a fedélzetről. Két kis kuporgó alakot látott a kapitány a hajó orrában megbújni, összekapaszkodva, remegve a hidegtől. Mielőtt kitört a vihar már csak pár mérföld volt a partig, amit meg kellett volna tenniük. A kapitány felmérve helyzetét tudta, hogy nem tehet már semmit, szegény kisgyermekekért imádkozott. Ebben a pillanatban egy hatalmas villám csapott az árbócba, mely leszakadt és maga alá temette a kapitányt. Már csak két kis hajótörött volt a fedélzeten, a négy éves ikrek, Lizzi és Anthony, akik Franciaországba tartottak a nagymamájukhoz. A kislány látta a tragédiát, felsikoltott, majd elájult a megrázkódtatástól. A kisfiú szorosan ölelte és zokogott. Egy két perc múlva a hajó a szárazföldnek ütközött, az orra fennakadt egy sziklán és a vihar is alábbhagyott. A nap kezdett feljönni a horizonton. A kisfiú tudta, hogy megmenekültek.

– Elizabeth! Lizzi ébredj! Hallod! Térj magadhoz! Minden rendben lesz! 

A kislány kinyitotta gyönyörű kék szemeit és rámosolygott két perccel idősebb bátyjára.  

Tetszett a történet?

1 1

Regisztrálj és olvasd Betty Callen 9 történetét!


  • 1318 szerző
  • 909 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

romantikus

Rövid leírás / Beharangozó

Lord Stephen Kingsley egy bál elől menekülve elindul vadászni, mert anyja fejébe vette, hogy minél hamarabb meg kell házasodnia. Stephen erről hallani sem akar. Vadászat közben találkozik egy férfival és nagyon sok kalandban lesz részük, mely baráttá kovácsolja őket. A szerelem is rátalál, de vajon feladja-e az elveit vagy örök agglegény marad?

Rövid összefoglaló

Könnyed, egyben szórakoztató olvasmány azoknak, akik elrugaszkodnának a jelenből és visszarepülnének az 1800-as évekbeli romantikus világba.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Betty Callen nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!