Barion Pixel nuuvella

A csend

"Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna!" Tartja a mondás ugye, de sajnos ezt a mondást sokan nem ismerik, ahhoz, hogy be is tartsák. Mert nem ismerik a csend szépségét, és hogy olykor egy- egy csendes pillanat sokkal több is tud lenni, mint néha az üres és felszínes csevej. 

Nem menekülhetsz egész életedben önmgad elől, mert ha nem tudsz csendben lenni, akkor nem is tudod meghallani saját magad hangját! Azt a hangot, ami súg és mindig ott van veled. Te folyton elhallgattatod, nem hagyod szóhoz jutni. Pedig az a hang, az Te vagy! Az a hang, amit nem hagysz szóhoz jutni, az segít neked az életben. És mindig is segített, de te elfelejtettél hallgatni rá! Mert inkább a tapasztalataidra hagyatkoztál és inkább egy biztosabb életre vágytál, amit meg is teremtettél magadnak, de az embernek változnia kell, mert a világ folyton változik. És ahogy a világ változik, neked is kell vele együtt.  Az állandóság egy idő után  unalmassá válik. A változás jó, a változás kell! Merjünk élni és legfőképpen merjünk önmagunk lenni! 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd bibuska94 16 történetét!


  • 1350 szerző
  • 923 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

bibuska94

A csend

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni bibuska94 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!